eyüpde kanka cafe. havuzlu sevdiğim güzel bi mekan haliç manzarılı :icon_tup:
sırf kehve için sürekli gittiğimz. haliç sahil yolunda nevi cafe, kömürde türk kahvesi bi harika :) giderseniz terasa çıkmanızı öneririm.
Printable View
eyüpde kanka cafe. havuzlu sevdiğim güzel bi mekan haliç manzarılı :icon_tup:
sırf kehve için sürekli gittiğimz. haliç sahil yolunda nevi cafe, kömürde türk kahvesi bi harika :) giderseniz terasa çıkmanızı öneririm.
Bakırköy- Gossip cafe-bar
Beylikdüzü Bir İnci Göz hastanesinin altında Coronna cafe var. Kız arkadaş ile gitmek için gayet uygun, hatta bir çok oyun çeşitleri var, kalabalık arkadaş ortamı ile de gidilebilir.
Manzara için Beykent göbekten Büyükçekmece'ye doğru inerken yaklaşık 300mt sonra sol tarafta bir kafe var. Oranın manzarasını tavsiye ederim. Kız arkadaş ile gitmek için; eh işte.
Onun haricinde Beylikdüzündeki çoğu kafe ergen kaynadığı için pek tavsiye etmem.
Acıbadem altunizadede ceviz ağacı var tatlılar yemekler on numara ama fiyatlar biraz kolumsu:))
Vale hizmetini ücretsiz yapmışlar şu sıralar:)))
Malagası tavsiye edilir:)
beylikdüzünden ortaköye kadar gezilebilecek haftasonu keyfini çıkarabilecek tek yer bakırköy galiba ya bildiğiniz gizli saklı başka yerler varmı bu aralar yeni mekanlar bayağı çoğaldı sanki
Pangaltı Ciğercisi-Edirne Tava var :)
Yeşilköy'de. İnanılmaz güzel. O tarafa takılanlara öneririm..
aqua florya-midpoint manzarası muazzam
,yesilköy lemanza, sakin bi cafe gürültüden hoslanmayanlar için nargileside oldukça başarılı
atakoy marina sansendo , biraz kalabalık olur haftasonları ozellikle ama yemekler vs baya iyi
aradığım konu gibi :D
İstanbulu pek bilmiyorum sadece 2-3 kere avrupa yakasına gelip gezmişliğim vardır.
Nisan sonlarına doğru kız arkadaşımla 1 günlüğüne gezmeye kafa dağıtmaya geleceğiz.
Anadolu yakasında gezilecek ,gündüzleri oturulacak , özellikle gece eğlenebileceğimiz alkollü mekan arıyorum :)
Hertürlü tavsiyelere açığım :)
KafePi Suadiye & Joker Bahçede
Bu ikisinden biri gece eğlenme için işini görür, joker bi tık daha ucuzdur. Konseptleri tamamen aynı olmasa da anadolu yakasında güzel eğlenilebilen mekanlardan ikisi. Barlar sokağında başka arayışa girmene gerek kalmaz. :icon_tup:
Gündüz vakti boğaz manzaralı yerleri tercih etmenizi öneririm. :icon_tup:
KafePi Suadiye lounge :)
Fındık shot mevzusu sebebiyle birazdaha tikileşmiş.(günün belli saatleri ergenlere rastlayabilirsiniz)
Moda kemal'de waffle tavsiye ederim.
Avrupa yakası ama yinede söyliyim.Feriye lokantası iyidir.(Kız arkadaş ile gidilecekse heleki ortaköy cami ve boğazköprüsü manzarası bile gitme sebebidir) Fiyatları tahmin edeceğiniz üzere biraz tuzlu olabilir.
bugün kuruçeşme kahvecisine gitdim güzeldi beğendim :) ps3 tavla otomatik okey masası falan var içki nargile yemek herşey var tabi yeri itibariyle fiyatlar biraz yüksek :)
ayrıca kapalı çarşının aşşağısı eminönü mü oluyor tam emin değilim ama öz karadeniz pidecisi var hem hessaplı hemde istanbulda uzun zamandır yemediğim kadar lezzetli pide yedim hemen karşısında da denizlide öğrenciyken irmikli dondurmasını yediğimiz hacı şerif var ikiside çok iyi :)
Teşekkür ederim çok iyi oldu bunları öğrenmem , 1 günlüğüne gidince insan seçemiyor anlayamıyor da hangisi daha iyi önceden bilgi almak güzel oldu :)
Yinede farklı tavsiyelere açığım şimdilik bu 2 yer arasında seçim yapıcam gibi :)
Geçen sene avrupa yakasına gittik dediğin yerleri dolaşmıştık teşekkür ederim , bu sene anadolu :D
İstanbul / Kağıthane --> Barbisos cafe
Konuya bi güncel çekeyim eski ankaralı yeni istanbullu olarak 3 günlüğüne kız arkadaşım gelicek bana önerebileceğiniz kahvaltı yapılabilecek boğaz manzaralı bi yer varmı acaba lokma diye bi yer söyledi arkadaşım ama tam bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum :)