Sizin yakada olmaması üzücü :D Nişantaşına da açılıyor VA yakında :)
Printable View
geçen taps te taps burger yedim tadı ortalama/vasata yakın, ne iyi ne kötü ama boyutu ilk defa çatal bıçak kullandırttı bana:) biraz iriceneydi ve ilk defa tek burger menuyle doydum
koray mantıcı tavsiye etsene birde :D
ben ulusta Aşkana mantıyı tek geçiyorum, daha iyisi var mı? :D
günlükte bodrum mantı iyidir, casitadan nefret ediorum ama
geçen sefaköyde bi yerde bi çiğ köfte yedik, yanında kokoreççiler dönerciler falanda vardı. gece 12 gibi adını unuttum bulabılecek varmı ?
Istinye Park Kaşik-la manti da fena değil idare eder.
Aşkanayi da hafta ici bigun sebebi ziyarete gideyim :D
Biraz da tatlı yiyecek yer tavsiyesi alalım. Nerede ne yenir ?
Osmanbey Kristal'in tulumba tatlısı güzeldir. ;)
Aynen abi fabrikasyon bildigim kadariyla ama zaten aşkanaya rakip olarak yazmadim hani paket olarak falan alir evde yersiniz diye :D
Şinitzelin yaninda o patitiz salatasindan da veriyosa üff ne canim çekti be :D
Tatli için la vie en rose diye bi mekan var pastalarini övuyolar, bugun art cafe ye gidicem oranin da pastalari meshurmus deneyecegiz bakalim.
Yok olm, sen yazsaydın zaten bende senden tahsil ederdim :D :D
Bildiğinden şaşmayacaksın, aynı paraya senelerin hamburgercisi J burger varken mano da neymiş.
Aynı hüsranı yine arkadaş gazıyla gittiğimiz caddedeki bi buçuk adlı restaurantta yaşamıştık.
Menü zaten zayıf, tavuk seçeneği fazla, şinitzel ve kanat siparişi verdik, şinitzel resmen saman gibiydi, kanatta da tavuk bulana hesap bedavaydı sanırım.
Özetle, mano ve bi buçuk benim için kara listede.
Sanırım, cadde üzerindeki yemek yerlerinde artık çok seçici olmak lazım, ***** dükkan kiraları ve hava paraları belli, adamlar o kiraları çıkartmak için hap kadar menüyü abartı fiyatla müşteriye yaslıyorlar.
Schnitzel için Nişantaşı Reasürans pasajı Cafe Wien :icon_tup: yanında kartoffelsalat gelir :)
Schnitzel cevabımı üst postta verdim :) mecbur kalmadıkça başka yerde yemem schnitzel.
CAFE WIEN
Yeşilköyde A&F cafe'de çok iyi bu arada schnitzel konusunda.
Şahsen, tatlıdan ufak ufak vaz geçmeye başladım; herkes fabrikasyon iş çıkartmaya başlamış.
İnci profiterolu bozmuş, manolyanın ve Hasan usta'nın profiterolleri resmen boğazımı yakıyor, şeker diye başka birşey mi koyuyorlar nedir, Görgülü'de benden uzak Allah'ına yakın olsun, verdiğim parada...neyse işte.
O yaptıkları tavuk göğsü ise bende Tommi Makinen'im. Adamlar, tavuk göğsü görüntüsü altında köpük ile krema karışımı birşey yapmışlar, yerken çıkartacaktım o derece kötüydü. Labne peynir bile onların tavuk göğsünden daha tatlıdır ve hiç değilse yenilebilirdir.
Hastane, postane, pastaneden dalınca, aklıma geldi;
Aslı börekten de alışverişi kestim, bol yağlı böreği astronomik fiyata kakalıyorlar. Böreği artık kayınvalide yapıyor, hemde benim istediğim speclerde :D :D :D
Valla orayı biliyorum da oraya gitmek için önce yoga yapmam lazım, ruhumu ve zihnimi kalabalık ve trafikten arındırmam lazım, başka türlü Nişantaşı'na falan gitmem.
Numnum'un da şinitzeli fena değil, incecik yapıyorlar, resmen ağızda dağılıyor, ve herşeyden öte porsiyon resmen öksüz doyuran spec :D :D
Bütün tavuk koysalar daha iyiymiş :D
http://www.hizliresimyukle.com/image...01/13/hzZk.jpg