acıbademde lagün var mekan iyi manzara falan yok.park yeri sıkıntısı var akşamlar güzl oluyor.
beyazidda ağa kapısı diye bi cafe var terasında ön tarafı kaparsanız cok güzel manzarası var bogaz haliç flan görüyo nargile cay kahve değişik servetler vs bulabilirsiniz
Kosuyolu kirpiyi tavsiye ederim mantar soslu bonfilesi cok iyidir mönü zengin fiyatlar uzmez 2 kisi bonfilesi icecegi tatlisi maks 100 gider personelide cok ilgili tavsiye ederim
Kebap severler icin maltepe sahilde senol kolcuoglu var metrelik kebap yapar fix mönü 40 lira alkolsuz masaya gelen mezelerden ikramdan kebaba yer kalmaz 2 gun ac kalip oyle gidin
Pide isteyenler icin tepeustu Nevzat Demir Tesislerinin karsininda bir orman var adini unuttumiceride Lider Pide var kiymalisina bittim ben
![]()
galata köprüsünde mekanımız var '' galata junior ''diye tavsiye edilir![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Bende katılıyorum, Tophane cafe süper, işletmecisinden çaycısına kadar full ilgililer.. Her verilen parayı kuruşu kuruşuna hatta fazlasıyla hak ediyorlar.. Her türlü Şato cafe yi falan solda sıfır bırakır.. Nargileden sorumlu Süleyman kardeşim saolsun asırlık bi nargile yapıyor, kendi özel karışımlarından içmenizi öneririm..![]()
ig: erayender
orasi olabilir bir de Guzelcehisar cafe var buranin manzarasi daha eziciMihrabatta kopru isiklari falan var guzel de Guzelcehisar'da sicak ortamda manzaraya karsi oturmayi tercih ediyorum, daha genis bir bakis acisi var
Güzelce Hisar Cafe & Restorant
Nargilesi idare eder.. 2-3 farkli bolumu var, girince dar bi merdivenden alt kata iniliyor nargile icin, orada en dipte kosedeki masa favorim benim, kiz arkadasinla manzaraya karsi oturmak harika oluyor, bisey yiyip icmeye gitmiyorum ben genelde yanihep yemek sonrasi gittim bir kere de acik bufe kahvaltiya gittim haftasonu, tatmin ediciydi hep
Yemeklerde sorun olacagini sanmam ya, aksam yemegi falan da gideri var orada, yildonumu vs icin. Fiyatlar ucuk kacik degil pek pahali denmez mekanin kosullarina gore
Nargile 17-18 lira mi neydi onu hatirliyorum bi tek
Cevap için teşkür ettim
Bu arada köfte sevenler için, ekspres inegöl köfteyi şiddetle tavsiye ederim
Kadıköy ve Bağdat caddesinde şubeleri var..
Nargile severler icin yazayım , Türkiye'de cok yerde taddım.Eskisehır , İzmir , Ankara.İstanbul'da anadolu avrupa sayısız yere gıttım ama Fenerbahce Burj adlı mekanda günündeyse Ersin ustaımızın yaptıgı nargileye yaklasan yok.Kesınlıkle tavsiye ederim.Cok farklı tadlarda karıstırıyorlar.Son favorim karpuz-cilek-visne![]()
Gaziosmanpaşa Şanzalize Cafe![]()
![]()
şaka şaka
pierreloti de naturel nargile keyfi tavsiye ediyor herkes. gitmek nasip oldu nargilesini tatmak nasip olmadı
manzarası cok cok iyi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)