bayramoğlu nu beğenmemişsiniz fakat bende celal ustayı bayramoğluna göre beğenmedim bayramoğlu daha hoşuma gidiyor sanırım damak tadı olayıda var piskolojide var![]()
Sahin ustanin doneri tamamen kiymadan ve yuksek yag oranina sahip. Yagli olmasi cok lezzetli olmasini sagliyor ancak ben kapali carsi esnafi olarak kişlari şahin ustada asla doner yemem. Onun yerine 200 mt ileride mercan kapisinda gul ebru kantini tercih ediyorum.
Ama yazin sahin ustada yiyebilirsiniz donerin yagi donmayacagi icin sikinti yok oteki turlu kişin yerken hizli davranmalisiniz.![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Unkapanı Mehreb. Nargılesı superdır sefı cengız abı zaten adamın gıbı arkadas ortamı gıbıdır ozellıkle nargılecılere duyurulur. Husnu Alanında nargılesı guzeldır ama ben corlulu alı pasa medresesıne super super denılerek gıdıp 4. dumanımda nargıleyı bıraktım gıdeceklere duyurulur![]()
Rumeli hisar üstü Steak house düşünenler ve fiyatı cep yakmayan yer olsun diyenler için süper bir mekan
https://www.zomato.com/photos/pv-res...NjM1MTI3MzcyMz
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Paylaşmışlar zaten
www.d
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Avrupa yakası kebapçı önerisi olan var mı bi güncel çekelim![]()
maslak sanayiya kumrucu açılmış, köftedir tosttur gına gelmişti değişik bir lezzet iyi geldi
tavsiye edilir
Ne tarafinda Kapali Carsinin Seyhmus ?
emirgan-sütiş i tavsiye edebilirim hızlı servis,iyi lezzet
dün kalabalıktı ama sinek vs yoktu ben kendi açımdan beğendim kahvaltıyı diğer yemeklerini bilemiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)