world of warcraft tavsiye ederim.orjinal cd nin yanında yanınıza 1 yıl boyunca yetecek kadar yemek stoğu ve lazımlık da alın :D
Printable View
world of warcraft tavsiye ederim.orjinal cd nin yanında yanınıza 1 yıl boyunca yetecek kadar yemek stoğu ve lazımlık da alın :D
oyun delısı doluymuş megeğrsem burasıda :)) uheuheuehe
WOW oynayan varmı yenıden baslayasım var ama 4-5 kısı olmadan cok kasıcak lvl atlamak toplanırsak gıdıp alıcam yenıden :D
Silkroad +
Çok İsteRim Hep BeraBer Guild Kuralım Filan OyunDA Çok İi TanıDıkLarda Var Yapcak varsa Mesj AtaBilir
klansavaslarini ilk cıktığında w1den başlamıştım, sonra w9 w11 diye gitti 200küsür köyüm olmuştu 2 klan birleşip yıkmıştı binlerce saldırı aliyodum sıktı sildim. vakit buldukça wow'a devam...
eee madem bu kadar wowcu var kuruyoumuyuz bı guild :D kasalım beraber
WOW ne yaaWWWWW :)))
ben eski knight online ciyyim online oyunlarda hastalık seviyesinde baglılık yapıor ben 1 sene durmadan oynadım allahtan pc bozuldu sırasıyla parçalarım tek tek yandıda oyunu bırakabildim sonra ogame çıkardılar başımıza 1 senede onda gitti allaha şükür şimdilik sadece pcde kayıtlı oyuunları oynuyorum :D
bende bronzebeard'dayım ama online sürem haftalık 4 5 saat anca var :/ ***** iş güç zmn sorun oluyor