Sonunda patlamış işte ;) yerleşim alanı içinde ne diye sıkarsın corvette efendi.
Printable View
Sonunda patlamış işte ;) yerleşim alanı içinde ne diye sıkarsın corvette efendi.
Corvetin sahibinin fotosu var bende :D :D
http://i4.ytimg.com/vi/KxCzmbVage0/default.jpg
yok yaw nerden tanıyım elin adamını.. :D :D
Keleşlerdenmi,Beyazlardanmı,Güllerdenmi,Akgünlerde nmi var oğlu var moruk bizim semtte eşiret çok.
Desenize Adama mahalle sakinleri Vtec açmış patlama ve sesten sonra :D
bulmuslar belalarını ıste dayak cok ıyı olmus bak bakalım bı daha yapıyormu lavunya
Dün Ataköy'de dolanıyodu bahsettiğin şekilde bi Sarı Corvette abi 7-8 kısım sokak arası ben parkederken 60'la falan geçti yanımdan iyi sövmüştüm
2 hafta kadar once ıgrenc bı motosıklet egzoz sesıyle uyandı benım 7 aylık sıpa...hadı pış pışlayıp uyutalım dedık ama nafıle arkadas 400 mt kadar bı mesafe har hur bı gıdıyo bı gelıyo...Hanım'a dedım 6.defa donerse ınerım...Indım kuru sıkı sılahla uzerıne dogru 3 el ates ettım 3.de panık oldu fren miren yan yattı vs dustu maL... bende huzurlu bı sekılde eve cıktım... Bu gıbı durumlarda sıddetle tavsıye ederım :) Kesın cozum!!!
şimdi o vetteyi 20 liraya verirler:D
abi söyle biraz kavacık taraflarında dolaşsınlar :D benım arabaya carpabilirler izin var hiç değilse kasko bedeline satarız arabayı :D
bızım burda bakırkoyde benım sokaktan bı seat gecıyor fıltre egsozlu ulen basmıyor basmıyor bızım ordan gecerken başlıyor sıkmaya bende dua edıyorum bı araba cıksada onune patlasa dıye:D
ben bizim kapalı garajdan cıkarken, arabayı çalıştırıp hemen çıkmak istiyorum hiç ısıtmadan bekleme yapmadan; içerde çok ses olmasın millet rahatsız olmasın diye .......vay be millet neler yapiomuş!!! görgü ahlak mevzusu bu olsa gerek...
hahahaha olaya bak yaa :D sarı c5 beylikdüzünde alşılmış bir şey değil :)
2 gece önce gece 3 te tam 3 kişi bir arabayı garaja sokamadılar .... Videosunu çekeceğim her defasında unutuyorum uyku sersemi sabah işe gideceğiz dua ediyorum birisi çıkıp arabanı da garajını da deyip vurmasın diye :) video yu inşallah çekme fırsatım olur gündüzmüş gibi normal ses tonuyla konuşuyorlar oturum yapıyorlar . Öyle gel böyle topla huooppppp az git amcam yeni öğrenmiş sanırsam debriyajda ayağı kaldırmadan gaza basmaktan o dizel sesi sokağı uyandırdı ha dedim iniyorum artık ben yanaştıracağım ses kademe kademe azalıyor içeriye milim milim girdikçe :D tam 35 dakika sürdü inşallah bir daha olur da çekerim :D
aynı sahneleri önceden hatırlıyorum,güzel bi hırıltı eşliğinde uzaktan gelen bir ses yakınlaştıkça 6 tane silindir olduğunu anladığım o kısa süre ve sonra güüüüm =chrysler crossfire :) içinden inen bi zibidi sarhoş kafa ve ağzından dökülen laflar
oha lan bu duvar benim arabadan sağlammış !
iyi olmuş çevrenin derslerini verdiği gerçi o kafayla akılları başlarına gelmemiştir ;)
Kaynağı belirsiz, alın teri harcanmadan kazanılan kolay para, kolay harcanır...
gece 21:00 gibi yeni yapılan pazarın orda çılgın gibi gidiyodu onun haricinde gündüzde e-5te sıkıyodu..sonu buymuş demekki
haydan gelen huya gıder....ıyıkı kımsenın canına bı zarar gelmemıs....
mahalleliyi bidaha tebrik ediyorum , bizim burdada ara ara oluyo , evimin önü karakol ve polis amcamlar arasıra (haftada 3 falan) gece 3-4 gibi el ferni çekme , sokak arası kalkış denemeleri yapıyolar transitlerle en kötüsüde bu olsa gerek , polisi gidipde kime şikayet ediceksin , okadar evin şuyun bunun arasında 2 transit polis arabasını kaldırmak , transitle el freni çekip dönmek , her seferidne patinajla kalkmak yakışmıyo bunlar polislere..
zaten polislerden birinde modifiyeli e30 diğerinde modifiyeli civic diğerinde yine modifiyeli seat toledo var , hepsinde cam filimi egzoz jant vs. , gülermisin ağlarmısın...
beyazıt karakolundada var oyle 2 3 araba sahıplerı polıs :)
Adamlar kafayı çok sağlam bulmuş ya da bi ihtimal C5 çalıntı falan olmasın? Milli servet yazık... Çok kızıyorum böyle şerefsizlere:mad: Kim bilir neyle buldular kafayı. Bizim buralarda da var bi velet 17 yaşında falan babasının Hyundai Tucson'u kaçırıp yan tarafımızdaki tenis kortuna geliyo. Müziği açıp tekerlekli pavyon spec. takılıyolar. 4cam+sunroof açık park sis geziyo gecenin bi yarısı. Gezmesi sorun değilde arkadaşlarıyla çevreye ve bana verdikleri rahatsızlık önemli. Bi kaç kere camdan domates salladım sunrooftan içeri sokarım belki diye sadece bi kere tavana isabet etti. Çok pis komplolarım var velete. Dışarıdan gelicek müziğe göre pusuya yatıyorum artık evde olduğum akşamlar:D