Benim bagajdaki japon da asetonla %99 cıktı, yarın gündüz gözüyle logonun bitiminde kalan kısmı da alcam, Allah razı olsun :)
Printable View
Benim bagajdaki japon da asetonla %99 cıktı, yarın gündüz gözüyle logonun bitiminde kalan kısmı da alcam, Allah razı olsun :)
ikinizede geçmiş olsun arkadaşlar işim gereği bende japon yapıştırıcıyı çok kullanan biriyim ve pantolona epeyce bükük döküldü 100 de 100 lük saf aseton kullandım ama çözmedi sakız mevzusunda ise buz gibi soğuksu dök sakızın üstüne öyle dene benim sol çamurlukdan şöför kapısına kadar uzanan sakızı zor beleda olsa o şekil temizledim allah kaza bela vermesin ama kaza olsa hadi dersin kaza ama bu yapılan resmen o çocukluğundan başka bişey değil tekrar geçmiş olsun:mad:
bu cop suyu tarzı bısıde olabılır benım arabanında arka tamponunda kaldı yaklasık 3 ay hıc sekılde cıkmadı sonunda pasta ıle aldık sana tavsıyem sakın kendı ımkanlarınla cıkarma bı makıne yardımı ıle kazınabılır bence tkrr gecmıs olsun
İkinizede geçmiş olsun :( Bunu yapana edilebilecek tüm küfürleri şu anda sayıyorum. İnşallah düzelir...
Geçmiş olsun kardeşim isallah temizlenir
Boyamak daha iyi olur folyo sırıtabilir
benim arabanın sol tarafı komple çizmişlerdi gittim boyattım aracı tekrar getirdim o gece aynı yeri gene çizdiler...
Bir bulsam çizeni ben onu nasıl çizicem ...
Hastalıklı insanlar bunlar ..
serefsizlik parayla değil o yüzden böyle seyler yapıyorlar amacları nedir hiç bir zaman anlayabılmiş değilim geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun..okuyunca ve resimleri görünce çok sinirlendim.Bu tür şerefsizleri eşşek sudan gelinceye kadar dövdükten sonra o yapıştırıcıyı yedirtmek lazım ama maalesef iş üstündeyken veya sonradan yekalama şansı olmuyor..Servet düşmanlarına acayip iriti oluyorum..Tekrar geçmiş olsun..
asetonla çıkarmana cok sevındım.boyle terbıyesız,serefsız bır suru benım arabamada yumruk atmıstı .... cocukları :mad:
yazıklar olsun :/ aynı durum benim de başıma gelmişti. babamın brava gece maruz kalmış bu şerefsizlerin yaptıklarına, sabah geldiğimizde gölge tarafta kalan iki kapı kolunu aralarını açıp japonla doldurmuşlar. sonra kapatmışlar ki işçiliği görmeniz lazım :/ mümkün değil açmak. yan kapıdan bindik. sanayide kapı kollarını kestirdik. şimdi onun yüzünden her yeri soyuldu kapı kollarının. tanesi 50 tl :/ 2si 100tl masrafa bak durduk yere.....
allah belalarını versin , gözü olanın gözü çıksın...