User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: eski nesil vtec açma

olcay_bora
    Misafir

eski nesil vtec açma

bu bnm karburatorlu 94 civic için her kafadan bir ses çıkıyor çift karburator fln biri dior 90 dan sonra ikinci karb girio biri dior belli bi devrin üstünde oluo fln bunun aslı var mıdır ???

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onun elektronik olucağını sanmamda belirli bir gaz açılımından sonra açılır ek yakıt
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

mancolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tahmin yurutuyorum, Benim clio da bir buyuk bir kucuk kelebek var gaz pedalina 50% den fazla basinca gergisi 2. kelebegi devreye sokuyor bu sayede hem ekonomi hem performansin oluyor. Varsa sendekininde oyle bir sistem oldugunu tahmin ediyorum.
    Karburatorlu bir arabada dedigin gibi hiza yada devire endeksli olsaydi bunu anlayacak elektronik aksam ve beyin olmasi gerekirdi dolayisiyla okadar elektronik girecekse enjeksiyonlu sistem olurdu diye dusunuyorum.. Bunlar birer varsayimdir asli varmidir bilemem...

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mancolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tahmin yurutuyorum, Benim clio da bir buyuk bir kucuk kelebek var gaz pedalina 50% den fazla basinca gergisi 2. kelebegi devreye sokuyor bu sayede hem ekonomi hem performansin oluyor. Varsa sendekininde oyle bir sistem oldugunu tahmin ediyorum.
    Karburatorlu bir arabada dedigin gibi hiza yada devire endeksli olsaydi bunu anlayacak elektronik aksam ve beyin olmasi gerekirdi dolayisiyla okadar elektronik girecekse enjeksiyonlu sistem olurdu diye dusunuyorum.. Bunlar birer varsayimdir asli varmidir bilemem...
    Dorudur haklısın
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)