Gerçekten dün gibi hafızamda gerçekten çok zor günlerdi. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum.
Hiç birşey yapmadık. Deprem konternırları koydular içini boşalttık, dandikte olsa eğitimler verildi dinlemedik, Veli Göçeri asmadık, vs... vs...
Printable View
Gerçekten dün gibi hafızamda gerçekten çok zor günlerdi. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum.
Hiç birşey yapmadık. Deprem konternırları koydular içini boşalttık, dandikte olsa eğitimler verildi dinlemedik, Veli Göçeri asmadık, vs... vs...
Çok kötü bi gündü şaşkınlık gariplik hiç yaşamadıgım bişeyi yaşamak..... insanların kaçışması allah bir dahaki sefere hepimizi hazırlıklı denk gelmeyi nasip etsin...
gerçekten unutulmaması gerek bir gün. allah ölenlere rahmet eylesin.
o üzücü günleri allah bir daha yaşatmasın vefat edenlere rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum...
Facebookta deprem gecesi 3.30da cekilmis videolar var, izleyince iyice kötü oldum.
Göcük altında insanlar, herkes yollarda saga sola kosturuyor...
Evlere yerleştirilen deprem zedeleri evden çıkarıyorlardı, polis terör ve gerçek suçlular ile mücadele ettiği gibi evsiz bırakılan insalara limitsiz kuvvet kulanıyordu,
bugun o insanlar ne durumda acaba???
allah böle acılar yaşatmasın.. ölenlerin mekanı cennet olsun..
Allah bir daha yaşatmasın... Afyon depremini yaşadım ve nasıl korkunç bir şey olduğunu çok iyi biliyorum. Ayrıca Sakaryada 5 yıl kaldım genede çok iyi toparlandı yıkımdan sonra , binlerce şükür.
Ölenlere allah rahmet eylesin deprem sırasında yoktum ama sonrasında çınarcık ve yalovada bulundum aklıma geldıkce tüylerim diken diken oluyor umarım bir daha yaşamayız diyecem ama deprem bu her zaman olucak engel olamayız.
bolu depreminide yaşamış biri olarak çooook kötü bişey allahım birdaha yaşatmasın kimseye...depremde hayatını kaybedenlerinde mekanları cennet olsun inş .....
ölenlere rahmet diliyorum,Allah bıdaha gostermesın onu yasayanlar bilir..
koskoca 10 yil gecti ama dun gibi zaman cok hizli geciyor herseyin ilaci olan zaman bir tek boyle acilari kapayamiyor. Olenlere Allah'dan rahmet , tekrarinin yasanmamasini diliyorum.