bizim burda bi tane var hemde 90 model üzerinde olması lazım yeşil güzel bi araba her görüşümde satarmı acaba diye düşünüyorum ama hiçte sormuyorum :)
Printable View
bizim burda bi tane var hemde 90 model üzerinde olması lazım yeşil güzel bi araba her görüşümde satarmı acaba diye düşünüyorum ama hiçte sormuyorum :)
benim bildiğim en son 83 yılı üretildi ama yanılıyoda olabilirim
96 model olması lazım ama emin değilim bi sorayım ben onu.hatta bende hayret etmiştim yüksek model olduğunu duyunca
Benim ilk arabam.. Tam 3 senem gecti o arabayla.. :D İlk arabam oldugu icin ben cok özenli baktım.. Cok cok ta güzel bi arabaydı..
Yenimahallede görüyorum sürekli..
Eger hala bendeki gibi duruyosa,ya da ona yakın bi haldeyse bence alabilirsin.. Cok keyiflidir.. Orj sunroof olması da cabası.. Koltukları benim gördügüm hic bi vosta yoktu.. Hem alcak oturma pozisyonu vardı,hem de cok rahat.. Camları %25 yesildi.. Vs vs..
Bendeyken cok güzeldi;ama şimdisini bilemem tabi.. Sıfır motor yapmıstım,komple bastan asagı degismisti hersey..
Ben 2004-2007 arasında kullandım onu..
Bence bi canlı canlı gör,fiyatına da cok ucuk bişey yazmamıslar zaten..
Unutmadan Vos az yakmaz hic bi zaman,kimse kimseyi kandırmasın.. :D
muayeneyi adama itele o yaptirsin oyle al muayene olmadan yeni ruhsat cikmiyor uzerine alamiyorsun artik diye biliyorum cunku
aldıgı kisi muhtemelen benim arabayı sattıgım kisidir.. Ardaydı galiba onun da ismi.. Araba eger dedigim gibi duruyosa muayenede zaten hic bi problem cıkarmaz.. Bende onun komple yapılıs fotoları da vardı.. Tüm kasa cıkarılmıs hali vs.. Ama malesef Ankara dısındayım.. Yoksa koyardım buraya fotoları.. Muayene den dolayı daha da ucuza alabilirsin belki..
peki lpg sorun oluyomu bazısı oluyo diyo bazısı sorun yaşamazsın şeklinde konuşuyo çok kararsız kaldım alıp almamak konusunda
Ben sorun yasayan kisi duymadım bugune kadar;ama hepsi iyi yerlere yaptırmıstı.. Yani isi bilen birine yaptırırsan sanmıyorum sorun yasayacagını..
O degil,arabayı alırsan bana mutlaka haber ver olur mu,bi hasret gidereyim Düldül le.. :)
bendede var bi sari vosvos duplu hemide tir tir cok eglenceli bi arac saka makinasi gibi lancerdan inip ona bindigimde cok egleniyorum adrenalin salgiliyorum heryerimden
74 model 1300 motor iki tane cok afilli spor koltuk taktik :D renkli cam vs. oyle cok aman aman bi sorunu yok tamponlari soktuk biraz tadilat icin zaman ayirmam lazim. on sag amortisor patlak birde tupun bi zemberegi var egzosta baglaniyor isitmasi icin tupun zemberegini onu aldim ama degistiremedim benzinli calisiyor su ara.
1600 olsa yakana yapıştıydım..