üstüne alınma kanka , bak bana ne kadar rahatım :D:D
Printable View
giden gitti zaten 2 seneye yakındır kayıp yok çok şükür :D ailede ki klasik saç modeline ulaştım :D alın açık tepede hafif açıklık, alın bölgesinden yana sıkıntım yok 20 yaşında beri öle ama tepe tarafa ektirmeyi düşünüyorum, ekim olduguda belli olmaz o kadar :):):) topic kullanmışmıydın abi sen ? üşengeçlikden alamadım bi türlü hem nerde satılıyor bilmiyorum, tek kullandıgım bioxin şampuan :D tüpleri kullanmıyorum artık bıraktım, sadece saç uzatıyor berber parası gidiyor sürekli :D
ilk 3-4 sene ekilen saçlar oyuncak bebeklerin saçları gibi duruyo sonra normale dönüyo o 3-4 sene 3 numara kestiririm saçlarımı diyosanız kimse fark etmeden o çirkin görüntüyü geçirirsiniz :)
benimde bikaç sene sonra yapıcağım şey bu sanırım çünkü yavaş yavaş gidiyo saçlar kellikte hiç yakıştıramıyorum kendime :D
bende rizeliyim memleketten mi kaynaklanıyor şimdi bu ahaha :D
o zaman topic den sonra bi burun ameliyatı tamamdır benim işim :D ahuahuahuaha
bide benim saçlar uzadımı daha kel gözüküyorum, kısa oldumu tepeler hiç belli olmuyor, alın bölgesine yapıcak bişey yok zaten orda hiç saç yok :D
goki abi en son halı saha macına gordum senı abi o kadarda açık değildi saçlar :S
:D:D:D:D:D:D ayık olun saçlar vax lı ona ragmen saç dolu dolu ahhh ahhhh
2008
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
2010 - hoş burda flaş patlamasından dolayı bu kadar gözükmüş böle değil tepeler
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
dalga geceniiiiiiiiii :D:D:D