düz boru katalitik yok, camlar 2 numara filmli, farlar kendi göz kararı yaptıgım ayarda hemde xenonlu bu şekilde geçtim. birtek farlardaki ayarsızlıktan hafif kusur yazdı. far ayarından agır kusurmu yazıorlar istanbulda..:beuj:
Printable View
düz boru katalitik yok, camlar 2 numara filmli, farlar kendi göz kararı yaptıgım ayarda hemde xenonlu bu şekilde geçtim. birtek farlardaki ayarsızlıktan hafif kusur yazdı. far ayarından agır kusurmu yazıorlar istanbulda..:beuj:
Kısa far hafif kusur, uzun far ağır kusur..
far ayarlarını kontrol ettir frenlere bak benim aracın disklerini hafif kusur yazmışlardı aşınmış falan demişlerdi egzoz puluna bakmıyolar çünkü ben yaptırmadan geçtim
benm de bi arkadasım, 17 jant, 5 cm yay, 3d stop, panjur, lip, filtre
bu arada ek sedandı bu şekilde sadece frenlerden ufak bi sorunla cıktı muayneden ben geçemezsin demiştm ama adamların psikolojik durumuna göre geçiosun :)
artık uzun farda hafif kusur olması lazım.ben 80 model capriceyi sıkıntısız geçirdim o kadar zor değil
emnıyet kemerlerı sılecek ve sılecek fıskıyelerınıde unutma kontrol etmeyı
Arabamda 5 koltuk varmis diye gecememistim muayeneden.Arka kol dayamada koltuk yerine sayiliyormus:)Ayrica silecek suyu yok,app plakalarim,xenon fln hafif kusurdu...
Tavsiyem ultra sakin bir gununde git.Mumkunse sakinlestirici fln al:) O kadar salak sacma seyler oluyorki cildirmamak elde degil.
Evet arkadaşlar tam tamına 15 dk 'da işimi bitirdim.
Coiloverlardan kıllandılar, ama biraz da benim tavrımdan olsa gerek, hiç prüz çıkarmadılar.
Katlar yoktu, birşey demediler, son susturucu orjinal olduğu için sanıyorum.
Ön frenlerdeki 0% sapma, 6,2 mm lastik derinliği; sorunsuz far ayarı, tombul fıstığın hala çok diri bir kız olduğunun göstergesi :)
http://img200.imageshack.us/img200/4773/tflh.jpg
far ayarı araç içinden ayarlanıyor, buna rağmen kusur mu yazacak misal? olaki yazdı, orada düzeltsek?
tavan siyah folyo sıkıntı olur mu?
ön-arka farklı jant ama lastik ebatları aynı olsa sorun olur mu? önler saç, arkalar çelik olsa.
ben arabamın bu kadar basık halıyle sanırsam gıremem tuv turkun kanalına bıraz kaldırmak lazım
far ayarı içerden sadece yukarı aşağı yapabilirsin, burada daha gelişmiş bir sistem kullanıyorlar. Işık kuvveti, açılar vs vs.
sorun olmaz jant ebatları aynı olsun yeter.
siyah folyoyada bişi demezler..
arabanın %70 ne renkse ruhsatta da yazan o renk se ondada sıkıntı olmuyor..
hadi geçmiş olsun :)