şu facebook linklerine ifrit oluyorum
Yanlış anlama kardeşim şahsına değil, Facebook a tamamen sitemim![]()
Loading...
ben konu nedir anlamadım.
Gerçi resim değişmiş olabilirmi? ekleneni 23 dk olmuş
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
Aynen bende göremedim bişey bi arkadaş grubunun piknik resimleri çıktı sadece![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Kamer senin link patatesyada bi arkadaşının resimlerine bakıyodun yanlışlıkla onu kopyaladın
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
şerefisizler yaa bunların topununun ..................... cumhuriyeti kim ilan etti devrimleri kim yaptı lan it çok sayarım burda çok söverim ama nafile
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
mesjı ben editledim googleda falan aratınca çıkabiliyoruz yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim![]()
körler sağırlar
sasırmıs bunlar
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Keşke Mustafa Kemal Atatürk olmasaydı da bu grubu açan şerefsiz facebooklarda vakit harcamak yerine vaktini babasının hangi ingiliz ya da yunan olduğunu aramakla geçirseydi..
Aklıma ilk bu listedeki herkesi fişlemek ve kurucusunun gırtlagını sıkmak geliyor...
Millet ne takmış. Ayrıca olsa nolur olmasa nolur. Bugun Babalarımız İngiliz yada yunan değil Mustafa Kemâl Paşa sağolsun...
bu tip grupları başta farklı başlıkta açıp üye yapıyorlar sonra değiştiriyorlar o yüzden muhtemelen ordakilerin haberi bile yoktur bu konudan
körler sağırlar
Link düzeltilmiş daha önce pinikçi arkadaşlar çıkmıştı.
Daha neler göreceğiz bakalım, özgürlük şemsiyesi altında dile getirilen, sonra kabullendirilip, resmileştirlmeye çalışılan...
+ 1 Şikayet
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)