:D Lan olum ilanı okumadan atlamasana
Printable View
ne vti be evlere senlık hayretler ıcınde kaldım :D
Benim babam 4 yıl önce orjinal Si'ı 15.750 ye sattı ise 40 milyarada vtec alınır :) ahahah:D
arkadaşlar bu siteyi seviyorum yaaa yerin dibinden araba cıkarsak biliyonuz saolun :D tamam o zaman bana vti bulalım :D hatta benim corollayla takasta yapsın :D
valla ben vti'a dolusuna veya bosuna 13-14ten fazla para vermem :) bu arabada alinir pasalar gibi binilir bence..ztn kactane vti varki piyasada 1 parcasinda dahi boya olmayan :o bi elin parnagini gecmicene gore.. :) al kompresyn testi yap bide sur beenirsen al kullan..
barıştı galiba rs satan arkadaşımız wolrath nick li o bize ne yapar arabayı en son :D
12-13 lere RS satıldıgını biliyorum gecen sene..
piyasa yine yükselmiş demek ki :)
Bende vti var ama çok para kimse almaz :D:D:D
Arkadaslar tatilde oldugum icin konuyu simdi gördüm,bayagı atıp tutan olmus.. Ben kendimce cvp vermeye calısıcam herseye..
Öncelikle sana cvp vericem.. Senin yaptıgın bi kere cok ayıp.. Ben sana arabanın neyi var neyi yok söyledim yüz yüze görüstügümüzde.. Ve en az 15 kere aradınız diye kalktım nerelerden geldim yanınıza arabaya bakın,sırf Buraga ayıp olmasın diye.. Yüzüme niye söyle(ye)medin bu kadar seyi? Senin 106 ın 17 lira eder,milletin arabası para etmez tabi demi? :icon_wack
Tek tek alıntı yapamayacagım icin burdan diger arkadaslara da cvp yazayım..
Ben kimseyi ne kandırdım,ne de yalan söyledim araba hakkında.. İlanımda HERSEYİ acık acık yazdım..
Araba evet kazalıydı,sol önden..(Benim bildigim) Ben zaten konustugum herkese kazalı dedim.. Kimseye kız gibi araba demedim.. Bana göre cok cok büyük bi kaza degildi.. Hatta fotoları da var.. Fakat Ankarada olmadıgım icin koyamıcam,yoksa onları da koyardım buraya..
Motoru hakkında konusan olmus.. Ben arabayı aldıgımda motoru bagajındaydı.. Bilindigi gibi blok vs rezalet durumdaydı.. Sonra Hilmi(Miniks) den blok aldım,degismesi gereken herseyi degistirdim motorda.. Amacım;kendim binecegim icin problemsiz bi motor olmasıydı..
Motorla ugrasırken, "adige" nickli Barıs kardesim sacma sapan ve anlamadıgım bi sekilde dümdüz yolda kaza yaptı,vefat etti.. Korkumdan arabanın yürüyen aksamını da komple yeniledim..
Bu isler icin 40 gün-gece(abartmıyorum) sanayideydim.. Okulumdan oldum.. Miniklerden aldıgım blogun yasal islemleri icin de 4 ay civarı ugrastık.. Hem Hilmi,hem ben..
Sonuc olarak ben o arabayı adam edebilmek icin gerek bütün paramı,gerek bütün zamanımı harcadım.. Herseyden fedakarlık yaptım..
Ama bana kısmet degilmis.. Ailemle araba yüzünden aram bozuldugu icinde satmak zorunda kaldım.. Ve yine söylüyorum kimseyi kazıklamadım,kandırmadım..
Madem öyleydi,madem araba o kadar kötüydü neden sahibindendeki ilan aktif olduktan hemen sonraki yaklasık 10 saat benim telefonum aralıksız,hiç susmadan caldı.. Hayatımda bi gün icinde hic konusmadıgım kadar uzun konustum telefonla.. Neden herkes arabayı almak istedi? Araba satıldıktan sonra mı bu kadar kötü oldu? Bazıları arabayı alamayınca mı?
Arabayı kaca sattıgımı merak edenlere: 12000 Liraya verdim..
Herkesin arabası altın kaplama,Türkiyede tek,paha biçilemez,vs vs.. (sözüm meclisten dısarı) Baskasının arabası,hele ki sohbetin olmayan birisininse ver veriştir.. Ayıp ayıp..
Hic bisey bilmeden,sagdan soldan duyduklarıyla konusan arkadaslar.. Araba hakkında bos konusanlar,vs vs.. Yaptıgınız gercekten cok ayıp.. 1.4 parasına,belki de daha ucuza verdim arabayı.. Üstünde okadar aksesuar vs ile..
Konusurken biraz düsünerek konusun lütfen,elinizi vicdanınıza koyun.. B.k atıcaksanız da önce bana bi sorun,ögrenin ondan sonra atın..
Beni zaten yüzyüze tanıyanlar nasıl birisi oldugumu bilirler.. Yüzyüze tanımadıgım;ama net üzerinden sohbetim olan ya da ticaretimiz olan da bi cok kişi var bu sitede..
Rica ediyorum bundan sonra bu arabanın lafı acılınca benim adım gecmesin artık konunun icinde..
Konuyu hortlattıgım icin de kusura bakmayın,daha yeni gördüm ve biseyler yazmak istedim..