selamlar bilenler aydınlatırsa sevinirim
IHI 30 turbonun gt serisinde yada td serisinde aşağı yukarı muadili nedir ?
internal wastegate olarak
teşekkürler
selamlar bilenler aydınlatırsa sevinirim
IHI 30 turbonun gt serisinde yada td serisinde aşağı yukarı muadili nedir ?
internal wastegate olarak
teşekkürler
gt2871-2860 arası sayılabilir tam denkini bulmak zor hem turbin hem kompresör olarak düşüneceksek
körler sağırlar
işte tam denk olmayadak ama ihi 30 turbo bulamadım onun muadili bişey alacam
takıncada çokfazla + - farketmesini istemiyorum ufak ayarla hallolsun istiyorum zaten flanş masrafı olacak
tdo5 yazdım biyere çok saol![]()
alinde ıhı 30 olan yadanerden bulabileceğim hakkında fikri olan
yada cartridge ını satan warsa bana ulaşırsa sevinirim
forumdan biri td05 satıyordu satılıklarda var sanırım mertcan dı eğer ondan muayyer şekilde satın alırsan yararlı olur bakarsın hortumları flanşı rekorları uygun mu diye uygun ise alırsın vf30 u bulmak zor olabilir dediğin gibi olmadığından fiyat da uçuk söylerler hatırladığım 500tl gibi bir rakamdan bahsediliyordu o turboya..
..::PASSATURBO1::..
td05 evet belirli ölçülerinde td05le benzerlik gösterdiği söylenebilir ama hangi td05 ona bakmak lazım
körler sağırlar
sordugun turbo eger ihi nin rhf5 vf30 turbosu ise ona en yakin turbo yine ihi nin rhf5 vf34 udur, eger onu bulamazsan ondan bir firt kucuk vf35 kullanabilirsin veya cok benzesen vf39 veya vf43 kullanabilirsin. TD05 serisinde ise ona en yakin turbo birazcik daha buyuk olan 16G dir. subarularda td05 sadece 96 gc8 lerde cikar oda vf30 dan kucuk olan 13G modelidir. VF30 evolardaki td05 lere cok yakin bir turbodur ama flanslari farkli tabi.
sen hangi araba icin ariyorsun?
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
çok teşekkürler ben bmw sini turbolamış bir arkadaşım için istiyorum :
biraz alakasız ama işte bozmuş turboyu onayakın çokfazla deişmeyecek boyutta bişi bakıorm
tekrar saol bilgileri çin sanırım en kolay ulaşabileceğim td05h 16g
ihi bulamıorm çunku
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)