selam arkadaşlar, ultrasonik arabamı tüve sokucam.
Dikkat edilmesi gereken hususlar nedir? Egzoz pulu almam lazım mı?
Arabada film, kat iptali ve coilover var.
selam arkadaşlar, ultrasonik arabamı tüve sokucam.
Dikkat edilmesi gereken hususlar nedir? Egzoz pulu almam lazım mı?
Arabada film, kat iptali ve coilover var.
Built to fall....
film hafif kusur sorun olmuyor ama kat iptali sıkıntı doğurabilir çok gürültülü çalışıyorsa ağır kusur yazabilir (Kat var ve içi boşaltılmışsa bişey olmayabilir direk ara boru varsa sıkıntı)
egsoz pulu almalısın
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Yardımı olur umarım.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=31428
egzoz pulundan bahsetmiyor, katalitiksiz emisyondan çakarım gibi geliyor
Built to fall....
Nasıl çakacaksın komple düz boru ile girdim yazdım konuya okumadınmı.
Egsoz pulu veren bir yere gidiyorsun emisyon değerlerini ölçüyorlar normal olarak çıkıyorsun. 30 sn. egsoz pulu operasyonu.
Katalitiksiz emisyondan çakma gibi bir durum normal şartlarda kesinlikle olmaz sana tavsiyem ön düzen frenler ve far ayarlarına baktırman.
araba çok yerle bir olmasın.
ben komple 51lik ara bora cai ve kat iptalli halimle geçtim sıkıntı olmadı, egsoz pulumda yoktu
hepsini okudum çok yararlı oldu arkadaşlar bende orjinal boru orjinal susturucu var.
araba alçak sayılır, daha yükselmiyor.
önlerde 1.5 derece kamber var. bakalım hayırlısı olsun
Built to fall....
sorun olmaz muhtemelen ama arabnın üzerinde dikkat çekici aksesuar bırakmamaya çalışki gözlerine batmadan hemencecik geç
Arkadasım Coiloverli, cam filmli golf 5 ile tuve girdi bir problem çıkmadı. Hatta tamponlar farklıydı ve bagajda tesisat vardı. coiloverda en düşük durumdaydı.
Hayır söylenmesine rağmen böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ancak çok söyleniyor tedbir almakta fayda var. 5 dk lık iş en kötü sök muayeneden sonra tak kabloları geri.
Tamamen standart arabam arka fren de ki orantısızlıktan dolayı gecemedi o esnada yanda eksozlu yerle bir ilerleyen bir mercedes direk gecti.. Frenler önemli farlar emniyet kemerleri bir de girişte kornaya bakıyolar![]()
egzos puluna bakmıyorlar fakat film koyu ise sorun yapabilirler bu arada stopların , geri vites lambasının ve sinyallerin tam ve eksiksiz yandıgını kontrol edebilirsin sonra yağ vs. sebepten motor numaran okunamayabilir bunu okunaklı hale getirebilirsin özellikle far ayarına dikkat gitmeden mutlaka far ayarı yaptır kısa ve uzun far ayarsızlıkları agır kusurdur muayeneden geçemezsin gerisi allah yardımcın olsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)