bir alman arabalarına kıyaslarsan gayet vasattır. koni yay şarttır. frenleri de 46 metre olaraktan son derece moktandır, ama seviyoruz kendilerini başka da bir eksisi yoktur zaten.
Printable View
bir alman arabalarına kıyaslarsan gayet vasattır. koni yay şarttır. frenleri de 46 metre olaraktan son derece moktandır, ama seviyoruz kendilerini başka da bir eksisi yoktur zaten.
Bana sormayın yol tutuşunu. Koni 3,5 yay ile kullanıyorum halen tırstırıyor yeri gelince.
Mesela c terminali yolunun sonundaki virajı 200 le dönemiyorum. Kopacakmış hissi hat saffada oluyor. Ama audi ile deli girip çıkıyorum.
yol tutus soruluyor da neye gore??? kımın lastıgı cok ıyıdır amortısorlerı saglamdır her yere doner durur, kımın lastıgı ucuzdur kotudur..hıc bır yere donemez...bence soru su sekılde sorulmalıydı...vtec sıze vırajlarda guven verıyor mu? ben dırek cevap vereyım hayır...
itr lsd kullanıyorum virajlarda çok iyi tutuyor ön taraf, arkadan atma yaşamadım çok şükür onun dışında stock amortisörler ile sadece yay kullanıyorum, en kısa zamanda el atmayı düşüyorum.. direksiyon turu gerçekten sinir bozucu faktörlerden..
direksiyon turu dediğiniz nesi kötü_? bi virajı almak için çok mu çevirmeniz gerekiyor_?
ornek veriyorum rakipleri Astra Gsi, Clio rs, 106 gti, Golf gti vs bu araclara gore kıyaslarsan biraz vasat kalır...
hondaların ztn genelinde yol tutus ve fren problemleri oldugu asikar ama iyilestirmek icinde en cok malzemeyi hondada bulursun;)
vtı çoğu kullanıcısına virajda güven vermez firenlerde aynı şekil...
stockta ortalamanın altında ama konı ve yayla ortalamanın ustune çıkılabılıor.çokta ucuza