selamlar arkadaşlar tekrardan öncelikle fak plaka vti ın eski sahibi serkan arkadaşm arabanın bi sıkıntısı olup olmadıgını araştırmak için o konuyu actım almayı düşünüyodum ama sende sıkıntılarını anlatmışsın vazgeçtim.. eger benim yüzümden başın agrıdıysa kusuruma bakma benim amacım arabana *** atıp attırmak deil sadece alacagım aracın seceresini meraktandır.. kusuruma bakma tekrar.. zaten araba sende deil zaten o yüzden canını sıkma sen gerekeni cok güzel yazmışsın arkadaşım eline saglık..
bide arkadaşlar nolur kırılmayın bozulmayın herkesin arabası kendine güzel tabiki kimseye bişeyin hesabını sormuyorum ama benim 2006 model dizel corollam 25000liraya bu piyasada gitmezken vti ın fiyatı nasıl en az 20000 TL oluyo ? 98 model 97 model vtilar cok yüksek paralara satılıyo? kimseye hesap sormuyorum arkadaşlar yanlış anlamayında vti ın artılarını bana bi yazarmısınız ? ben adanadan antebe tam olarak 1 saat 10 dakikada girdim 205 km yol.. 1.4 dizel corolla ve bu kadar süratli aldıgım bi yol sonrasında 60 lira mazot almadı araba.. yol tutuşu konforu cok iyi hem iyi gidiyo hem az yakıyo mükemmel bi şanzımanı var bakım masrafları cok az araç 190000 kmde sadece 1 kere baskı balata deiştirdim oda chipten sonra bronza cevirmek için..agır bakım olarak triger seti bujiler fln gibi bakımlar dışında araba tek masraf acmadı.. peki vti ın artıları nelerdir bu kadar para istenmesinin sebebi bir zamanlar 106lara olan aşırı meraktan gibi bi merak durumundan mı kaynaklanıyo.. tamam cok güzel gidiyo cok keyifli kullanımı var ama 98 model 22000-25000 TLye alınacak bi arabamı gerçekten? konuya almazsan alma sana ne milletin ne para istediginden diye cevaplar yazmayın lütfen arkadaşlar sadece ögrenme amaçlı sordugum şeyler bunlar..