User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: fak vti konusuna itaafen..

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Red face fak vti konusuna itaafen..

selamlar arkadaşlar tekrardan öncelikle fak plaka vti ın eski sahibi serkan arkadaşm arabanın bi sıkıntısı olup olmadıgını araştırmak için o konuyu actım almayı düşünüyodum ama sende sıkıntılarını anlatmışsın vazgeçtim.. eger benim yüzümden başın agrıdıysa kusuruma bakma benim amacım arabana *** atıp attırmak deil sadece alacagım aracın seceresini meraktandır.. kusuruma bakma tekrar.. zaten araba sende deil zaten o yüzden canını sıkma sen gerekeni cok güzel yazmışsın arkadaşım eline saglık..

bide arkadaşlar nolur kırılmayın bozulmayın herkesin arabası kendine güzel tabiki kimseye bişeyin hesabını sormuyorum ama benim 2006 model dizel corollam 25000liraya bu piyasada gitmezken vti ın fiyatı nasıl en az 20000 TL oluyo ? 98 model 97 model vtilar cok yüksek paralara satılıyo? kimseye hesap sormuyorum arkadaşlar yanlış anlamayında vti ın artılarını bana bi yazarmısınız ? ben adanadan antebe tam olarak 1 saat 10 dakikada girdim 205 km yol.. 1.4 dizel corolla ve bu kadar süratli aldıgım bi yol sonrasında 60 lira mazot almadı araba.. yol tutuşu konforu cok iyi hem iyi gidiyo hem az yakıyo mükemmel bi şanzımanı var bakım masrafları cok az araç 190000 kmde sadece 1 kere baskı balata deiştirdim oda chipten sonra bronza cevirmek için..agır bakım olarak triger seti bujiler fln gibi bakımlar dışında araba tek masraf acmadı.. peki vti ın artıları nelerdir bu kadar para istenmesinin sebebi bir zamanlar 106lara olan aşırı meraktan gibi bi merak durumundan mı kaynaklanıyo.. tamam cok güzel gidiyo cok keyifli kullanımı var ama 98 model 22000-25000 TLye alınacak bi arabamı gerçekten? konuya almazsan alma sana ne milletin ne para istediginden diye cevaplar yazmayın lütfen arkadaşlar sadece ögrenme amaçlı sordugum şeyler bunlar..

mar1lyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ederi tabiki o değildir dünyada sanırım bitek bizim memleketimizde butarz araçlar uçukrakamlara dsatılmaktadır arz taleptir tamamen 20000 yazan 18e satsada bunu kmseye solemez alanda solemezki satabilsin vsvs bunlar bnm bildiklerim tabiki 2006 model bi arabadan tek artısı verdiği sürüş hazzı olacak oda uzun yolda yada trafikte değil sadece rolinglerde eylencelerde vs.
    iesler sizce edermi orakamlar tabiki etmez ama alanlar olduğu sürece herkes herrakamı istemekte özgür buşekilde bi piyasa oluşmuş
    km ne düşünürse nederse desin bolede dewam edecek sanırım

chaylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusura bakma ama bu sorunun yaniti sende?

neden o kadar memnun oldugun arabayi satip vti almak istiyorsun derler adama?
    00' Civic 1.6IES

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her malın bir alıcısı var,tabikide ederi o paralar deil ama üç aşağı beş yukarı ve ya pazarlıga oturuldugunda ilanda yazan fiyatlara satıldıgını düşünmüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chaylak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kusura bakma ama bu sorunun yaniti sende?

neden o kadar memnun oldugun arabayi satip vti almak istiyorsun derler adama?
    bu kadar memnun oldugum arabayı neden satıyorum :::

1- araç 4 senedir bende yenilik lazım

2- yeni bi araç modifiye etmenin zevkini herkes bilir az cok

3- artık alacagım arabadan güzel bi egzoz ve filtre sesi istiyorum arabam iyi gitsede ses olmayınca olmuyo..

4- zaten vti almayacagım..

5- vti ın artılarını merak ettim bu kadar pahalı olmasının sebebini sordum akıl istemedim

derler adama...

SAYGILAR..

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamlar arkadaşlar tekrardan öncelikle fak plaka vti ın eski sahibi serkan arkadaşm arabanın bi sıkıntısı olup olmadıgını araştırmak için o konuyu actım almayı düşünüyodum ama sende sıkıntılarını anlatmışsın vazgeçtim.. eger benim yüzümden başın agrıdıysa kusuruma bakma benim amacım arabana *** atıp attırmak deil sadece alacagım aracın seceresini meraktandır.. kusuruma bakma tekrar.. zaten araba sende deil zaten o yüzden canını sıkma sen gerekeni cok güzel yazmışsın arkadaşım eline saglık..

bide arkadaşlar nolur kırılmayın bozulmayın herkesin arabası kendine güzel tabiki kimseye bişeyin hesabını sormuyorum ama benim 2006 model dizel corollam 25000liraya bu piyasada gitmezken vti ın fiyatı nasıl en az 20000 TL oluyo ? 98 model 97 model vtilar cok yüksek paralara satılıyo? kimseye hesap sormuyorum arkadaşlar yanlış anlamayında vti ın artılarını bana bi yazarmısınız ? ben adanadan antebe tam olarak 1 saat 10 dakikada girdim 205 km yol.. 1.4 dizel corolla ve bu kadar süratli aldıgım bi yol sonrasında 60 lira mazot almadı araba.. yol tutuşu konforu cok iyi hem iyi gidiyo hem az yakıyo mükemmel bi şanzımanı var bakım masrafları cok az araç 190000 kmde sadece 1 kere baskı balata deiştirdim oda chipten sonra bronza cevirmek için..agır bakım olarak triger seti bujiler fln gibi bakımlar dışında araba tek masraf acmadı.. peki vti ın artıları nelerdir bu kadar para istenmesinin sebebi bir zamanlar 106lara olan aşırı meraktan gibi bi merak durumundan mı kaynaklanıyo.. tamam cok güzel gidiyo cok keyifli kullanımı var ama 98 model 22000-25000 TLye alınacak bi arabamı gerçekten? konuya almazsan alma sana ne milletin ne para istediginden diye cevaplar yazmayın lütfen arkadaşlar sadece ögrenme amaçlı sordugum şeyler bunlar..
    ozellıklerını bılmedıgın arabayı nıye almak ıstıyosun sen?

farkındamısın bıde bılmıyorumda vtec populer olalı yaklasık 10 sene olucak nerdeyse ve fıyatı hıc dusmedı

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vti alırken oturdum sahibinden.comun başına nekadar vtec varsa en ucuzundan en pahalısına kadar aradım ve %80 i daha telefonda ilandaki rakamın baya altına düştüler yüzyüze kavga dövüş tekme tokat şeklinde pazarlıkla yapışırsan yakasına o rakamlardan baya altına alabiliyosun arabaları

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serbest pıyasa ıstıyen ıstedıgı fıyata verır arabasınıı yanı bu ısler boyle oluyor
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilanlardaki fiyata bakma ara sor hatta yüz yüze görüş..sahibindende 20 li bir fiyat veripte yüz yüze şaka gibi bir fiyata daha dün 206 rc aldık..internet fiyatına takılma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozellıklerını bılmedıgın arabayı nıye almak ıstıyosun sen?

farkındamısın bıde bılmıyorumda vtec populer olalı yaklasık 10 sene olucak nerdeyse ve fıyatı hıc dusmedı
    sen bugune kadar aldıgın herşeyin bütün özelliklerini bilerekmi aldın sattın?? (sadece araba için deil) vti ın ne oldugunu bende biliyorum acaba bilmedigim bi artısı varmıdır diye merak ettim sana neden bu kadar pahalı satıyosun demedimki ? vtec 2 yıl önce bu kadar popülermiydi allah aşkına bende 18 yaşında deilim bende biliyorum az cok neyin ne oldugunu.. tamam herkes severdi ama piyasada bu kadar cok sayıda ve dolulukta vtec varmıydı allah aşkına..

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he bide kim bilinmeyen vtec aldıysa ya sahibi en dolusu diye almıştır yada daha vtec açmamıştır bu sözleri çok duyabilrisin

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen bugune kadar aldıgın herşeyin bütün özelliklerini bilerekmi aldın sattın?? (sadece araba için deil) vti ın ne oldugunu bende biliyorum acaba bilmedigim bi artısı varmıdır diye merak ettim sana neden bu kadar pahalı satıyosun demedimki ? vtec 2 yıl önce bu kadar popülermiydi allah aşkına bende 18 yaşında deilim bende biliyorum az cok neyin ne oldugunu.. tamam herkes severdi ama piyasada bu kadar cok sayıda ve dolulukta vtec varmıydı allah aşkına..

2 sene öncede wardı 5 sene öncede wardı
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 sene öncede wardı 5 sene öncede wardı
    bu kadar cokmu ?

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edeleri o değil veya okadar bilemicem ama bakıyor satıcak olan adam sahibinden.com'a ilan vermeden önce. aa 20 yazmış bende yazayım şeklinde dvm ediyor o fiyata satan var mı? var aylarca senelerce satamayanda var. arz talep. alıcak olan insanlar vermezse o paralari paşa paşa inicek aşağı.
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar memnun oldugum arabayı neden satıyorum :::

1- araç 4 senedir bende yenilik lazım

2- yeni bi araç modifiye etmenin zevkini herkes bilir az cok

3- artık alacagım arabadan güzel bi egzoz ve filtre sesi istiyorum arabam iyi gitsede ses olmayınca olmuyo..

4- zaten vti almayacagım..

5- vti ın artılarını merak ettim bu kadar pahalı olmasının sebebini sordum akıl istemedim

derler adama...

SAYGILAR..
    zaten vtı almayacaksan nıye bukadar dallandırdın budaklandırdın mevzuyu. uzun suredır forumdasın bugune kadar vteclerın ne halt oldugunu anlayamadınmıda merak ettın. yıne dıyorum almayacaktın madem ıkıncı sefer bu baslıgı acmanın manası nedır

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 taklası sağ sol çamurluk değişmiş motor 3 kere revizyona uğramış satılık 106 3üncü sahibiyim 20bin tl
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

chaylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu Toplam 25 üye okuyor. (24 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

fenaaaaa
    00' Civic 1.6IES

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    60 yaşında bi teyzeden aldım emekli bi amcadan aldım yada hamile bi kadından aldım kocası doğum hediyesi almış en dolusu olsun diye bildiklerinden değil falan en çok söylenenler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben herseyı bılınclı alırım nıyetlendıysem arastırır ogrenır alır kullanırım satamak gerekırse satarım... 2 yıl once populermıydı :d ahaha en saglam populatıtesı oldudu zamanlar zaten 2003 2004 2005 senelerıdır...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)