kardesım sana tavsiyem vti alıcaksan motoru bıtık olsun kendi bildiğin sekilde topla ondan sonra için rahat etesin... sıktığın zaman ulan acaba biyerden bişey olurmu dememek için... ben sağlam vti da alsam motorunu mutlaka acardım. sohctakı gıbı.
Printable View
Param olsa her renginden alırım koyarım garaja... Ama sedan olacak :icon_tup:
Yeşil:D Füme, beyaz, kırmızı, lacivert :heyoo:
tek arac alacak kapasıten varsa aracının ıyı gıtmesını ıstıorsan en ıyı cözum vtı bukadar basit vergısı dusuk yakıtı makul yağ değişimi yada tune harıc ustaya göturdüğümü pek hatırlamam e gidişi ***** karşılaştırıldığı arabalar 2litre yada turbo :)
yanı esas neden b16a2 kısaca bu motor yada muadılı bu rakamlara yenı kasalarda olmadığı ıcın arz talep meselesi.
Ayrıca ilanını ne kadar pahalı yazarsan araban o kadar temiz olur , giderli olur =))
vti daki motor dünyada en iyi modifiye kaldıran motordur. bakkalda bile parçasını bulmak mümkün...:)
valla ben de aldım güzel de bir para verdim,gocunmadım da 11 yaşındaki araca o kadar para verdiğime,bu yıllardır konuşulan ama sonuçlanmayan bir konudur çok gereksiz olmuş açıkçası...
bu kadar basit işte bak ne güzel acıklanıyomuş tşk ettim kardeş.. bende demiyorum vtec 10000 lira olsun diye arkadaşlar ne kadar içerleyen adam varmış bi arabayı illaki almak içinmi konuşmak lazım soruyoruz tartışıyoruz güzel cevaplar verelim nolur.. sword gibi imhotep gibi güzel cevaplar..