bi kerede birinin başına gelmişti maltepede yunuslar çeviriyor bi arabayı bakıyolar hadi bakalım benimkimi geçicek seninkimi derken kalkıyolarmış sonra araba az boy atarkan durmuşlar tamam tamam trafiğin anasını ... demişne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem tabi
vay be polise bak![]()
tebrik ederim bole polisler cogalır insallah![]()
aynısını yasadım
durdurdu ehliyet ruhsat
vtec bu dimi
evt
fena gidiyor bunlar
bende alıcam dedi polis
kopuyodum sustum
hadi sen yoluna git ilerden konvoy geliyor onları alıyım dedi
vende eyvallah dedim gittim![]()
buna benzer bi olay benimde başıma geldi havaalanında
2006 yaz ayında daha 206rc satılmadan dış hatlara gittim onunde bekliyorum baktım arkadan polis geliyor çek diyicek vs düşünürken camı açtım
arkada site stickeri vardı direk yeriniz nerde sizin dedi opel astram var birşeyler yapmak istiyorm vs vs bayağı muhabbet etmiştik o hizadaki tüm arabaları çektirdi ben orda durdum yarım saat hiçbirşey demedi![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
geçen sanayide vardı bi tip daha bebe altında yemyeşil microfiber bi 206 gazlaya gazlaya gidiyo üniformalı yanımdan geçerken biz yapsak azımıza ........ dedim durdu geri geldi varsa böyle araban sorun yok dedibilmiyoki lavuk ondan daha apaçiyim ahauhauha
var böyleleri ya
geçen yaz bizede denk geldi yaklaşık 1saat muhabbet etmiştik, yalnız kapıları 10kere acıp kapattırmıstı :/ sonunda dedim bu elektronik akü bitiyoki dogruyduda
![]()
vts varkende bana denk gelmişti bi tanesi ama bunun modifiyesine ne kadar harcadın egsozun markası ne fln gibi salak sorular soruyoduhepsi böle olsaaa
![]()
Valla çok iyiymiş ben de rastlamak istiyorum bu abilere![]()
valla bize oyle denk dusmuyor benim neden yok die ceza kaıdında ne kadar yazılacak yer varsa yazıor
kara sevda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)