:) onur saner ellerinize sağlık aynı yerde çekim yapalım mı :D 5 bira ;)
Printable View
:) onur saner ellerinize sağlık aynı yerde çekim yapalım mı :D 5 bira ;)
Artık bi daha gitmeyiz oraya. 5 bira almadık diye kapıları kitlediler üstümüze. Az daha yaygara çıkacaktı.
Yorum yazan herkese teşekkürler. BMW konusunda şartlar öyle gelişti. Elimizde fotoğraf sıkıntısı vardı. Fotoğrafları ben veya dergiden biri çekmedi çünkü. Yine de olumlu olumsuz eleştirilerinizi dikkate alıyoruz. Sizler gibi bizler de bazı eksikliklerimizin farkındayız. Ama yine de Türkiye şartlarında iyi denilebilecek bir dergi hazırladığımızı düşünüyoruz. En azından gelen yorumlar böyle algılamamızı sağlıyor.
Son olarak cuma günü inşallah iftar yemeğine bizlerde katılacağız. Henüz kesin değil ama Saner katılabiliriz dedi. Fotoğraf çekimleri yoğun geçiyor bu sıralar. Gelemezsek bizleri affedin. Tuning Türkiye ve Autohifi'ye kardeş geliyor Ekim ayında. Yeni sayımızda da duyurusunu yaptık zaten. Arka koltuğu 3'leyelim... :D
hauhauhauha şu mankenli falan kozmetik dergisimi bro canıı yirim şunun çekimlerine çağır beni :hehe:
elinize sağlık Onur abi yine güzel bir sayı :)
Şöyle bir şey de fena olmazdı ;
http://img30.imageshack.us/img30/484...6468694326.jpg
Ya da böyle ;
http://img103.imageshack.us/img103/2...6468694326.jpg
Evet biraz daha net olsaymış koyulabilirmiş bu fotoğraf da... :)
Elinize sağlık Onur :)
eline sağlık onurum 306 nın rollshot larını nerde çektin öyle san francisco gibi etraf :)
ataşehir yolu gibi görünüyo :D
ellerinize sağlık onurcum güzeel bir sayı daha alalım hemen,gönder yağbasan a :D
Ellerinize saglık yine cok guzel bir sayı olmus:)
onurun civic de bu sayıda... Yine bomba bi sayı olmuş emeği geçen herkese teşekkürler
Ellerine sağlık Onur.Çok başarılı bir sayıya imza atmışsınız gene.Yazgı'nın modelliğiyle de şoka girdim açıkçası :) Gerçekten çok başarılı.
Onur elinize sağlık, her zamanki gibi 1 numara...
Elinize sağlık...Yine güzel bir sayı olmuş. ;)
neşeli bir sayıya benziyo ellerinize sağlık :) başarılar Onur'um :)