geçenlerde W.D. 640 gb. harici hard disk aldım.Sorun şu pc yi açarken H.D. takılı olduğu zaman oylece donup kalıyo ancak cıkardığımda acılıyo bilgisayar.Bunun bi çözüm yolu varmıdır bios tan falan?
geçenlerde W.D. 640 gb. harici hard disk aldım.Sorun şu pc yi açarken H.D. takılı olduğu zaman oylece donup kalıyo ancak cıkardığımda acılıyo bilgisayar.Bunun bi çözüm yolu varmıdır bios tan falan?
bunun 2 nedeni olabilir ...
1. neden yazılım yeni bi win kursan geçebilir
2. neden ise donanım olabilir ... anakart ının usp portları nn ömrü dolmş kısa devre yaptırıyor olabilir.
bence güzel bi win cd si bulup baştan kur ondan sonra bi dene bakalım olcak mı
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Bios üzerinden , boot from ; kısmında en üstte usb varsa böyle bir problem yaratabilir. ki büyük ihtimal bundan .
biosa girmek için bilgisayarı açar açmaz , Del , F12 , F2 vs. gibi tuşlarla girebilrsin bios ayarlarına. başka bişeyi değiştirmemeye dikkat et.
3. bi ihtimal geldi aklıma harici hdd de sorun olabilir başka pc lere takıp bi kontrol et
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
benim de aklıma bir şey daha geldi.
eğer hdd bootable drive olarak formatlıysa , bilgisyar açılırken hdd ye bakıp sistem dosyası arıyor dolayısıyla bulamıyor da olabilr.
Tek problem BOOT DEVICE olarak " REMOVABLE DEVICE " ın aktif olması... BIOS ayarlarınızdan " boot priority" kısmında gözüken USB veya REMOVALE DEVICE i deaktif etmek. BOOT ayarlarından USB ve REMOVABLE DEVICE ları kaldırın. Sorun ortadan kalkacaktır....
Kolay Gelsin.
Loading...
hdd yi taktığında bilgisayarın onu görüyor sistem kurulu olmadığı içinde açamıyor doğal olarak biostan değişmesi mümkün ama görmeden nasıl yapacağını anlatamam.formatta işini halleder.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)