Arkadaşlar,tarife içerisinde olanlara ufak bir uyarı da bulunmak istiyorum.Aylık 10.000dk olan sınır 3.000dk'ya çekilmiş,haberiniz olsun.3.000dk aşımından sonra ise dakikası 12kr'dan ücretlendirilecekmiş.
Geçmiş olsun.
Arkadaşlar,tarife içerisinde olanlara ufak bir uyarı da bulunmak istiyorum.Aylık 10.000dk olan sınır 3.000dk'ya çekilmiş,haberiniz olsun.3.000dk aşımından sonra ise dakikası 12kr'dan ücretlendirilecekmiş.
Geçmiş olsun.
annem bu tarifedeydi tarifeyi değiştirmişler ama öyle bir değiştirmişlerki diğer hatları arayamıyodu trkcell e geçti![]()
Çok pardon düzeltiyorum.Avea'da ki salak kadın yanlış anlatmış,tekrar aradı,konuştuk ve özür diledi.
75 farklı numarayla sadece 10.000 dk konuşabiliyormuşuz.Eğer 75 kişiyi aşılırsa tarife otomatik olarak 3.000 dk sınırlamasına dönüyormuş.
AYLIK 65 TL SABİT ÜCRETLİ OLAN TARİFE ABONESİNE, 350 TL FATURA GÖNDEREBİLEN TEK DOLANDIRICI ŞİRKET!
AVEASI OLANLAR, TAVSİYEM KAPATMANIZDIR.
tanıdıgıma 350 TL gelmiş
ben turkcelle geçiyorum...zaten sktumunu aveası çekmio hiçbir yerden...
turkcellden mesaj geldi..5000 dk turkcellilerle , 1000 dk her yone 59 tl... dıtdıt dınındın![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Hepsi dolandırıcı yaa...Tarife hakkındaki bütün olayları acıklamıyolar milleti her sekilde düdüklüyolar...
Arkadasımda türkcell faturalı var 35 TL(yanlısım olmasın),her yöne 1200 dakika konusma hediye...
13 yıllık turkcellciyken aveanın sınırsız tarifesine geçmiştim ama bu hafta bu olaydan sonra bu sefer vodafone zıpladım bakalım ne olacak...
aveanın yaptığı tamamen saçmalık 75 farklı numaradan sonrasına 3000 dk ve dk başı 12 krş hesabı başlatmışlar....ben esnafım ve ayda değil 75 ayrı numara yeri geliyor günde 20-30 farklı numara arıyorum o yüzden vodefonenun vodefon ve sabit hatlarla sınırsız diğer operatörlerle 1000 dk 50 ytl tarifesine geçtim..bundan sonra kimden daha iyi daha kaliteli ve uygun hizmet alırsam ona geçeceğim..
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Turkcelle bağlan hayata
Bağlan Turkcelle hayata
Hayata bağlan Turkcelle
:P
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
İyi Mobil Operatör Yoktur. Sadece Kötünün İyisi Vardır.
Cahit Okan Everest
BU sözüm tarihe geçsin ahaha![]()
aynı şekilde bizede bi ton soktular faturada .Size şöyle anlatayım ek olarak kendime ait birde avea kontorlü hattım var.9 yıl kadar önce almıştım.Ve ilk mobil öğrencilerdendi.Tarifemi değiştirmişler + geçen 150 knt yükledim hiç abartmıyorum toplasanız 20 dk lık konuşma yapmadım hep avcea numaraları aradım suan knt 1 .
Hattımı değiştirmeye karar aldım bir daha aveamı töbe töbe uzak dursun her şey bi mazeretleri var
www.egeturbo.com
Turbo asker
huzur turkcell de![]()
aramıda turkcell in böyle kampanyalarını kullanna varmı varsa bilgilendirebilirmi
www.egeturbo.com
Turbo asker
limon diye ibşi var bütün yonlare 1000 dk ilen 5000 dk lık bi olay.. aylık 50 60 tl bişi olması laızm.
utku selamoğlu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)