düz plakalarımı kare yaptırmak için eski plakalrı alıp emniyete götürecek ve yenilerini bana teslim edecek bir sigortacı muameleci aranıyor. ankara bilen eden varsa yardımcı olursa cok sevnrm arkadaslar.
Ha birde fiyat ne olur sizce?
düz plakalarımı kare yaptırmak için eski plakalrı alıp emniyete götürecek ve yenilerini bana teslim edecek bir sigortacı muameleci aranıyor. ankara bilen eden varsa yardımcı olursa cok sevnrm arkadaslar.
Ha birde fiyat ne olur sizce?
Emniyetin yaninda form dolduran tipler var, onlar halledebilir isini..
ben dun yenı plakalarımı aldım biri kare biri duz ön tarafıda kare istedim emnıyet onaylamadı ön taraf düz ise kare koyamazmışım bilgin olsun.. mühürlemiyolar yani.
Benim de aklıma bugün geldi bu konu ikisini de nasıl mühürletiriz ?
Şöyle bir şey düşündüm :
Bir düz bir kare alsak,aradan bir süre sonra;"Kayboldu" desek,tekrar kare alabiliyor muyuz?
Bende aracıma kare plaka istemiştim
.
Adamla baya inatlaştım yeri var gibisinden trafik mühür vururda iş söförler odasından plakayı almak.
Sonucta arabamı getırdım baktı ve fiat'a vermıyoruz dedi.
Neyse gereken yapalım dedim fakat olmadı
Bu arada kare plakaya teksas deniyor. Trafiko şekilde yazıp yolluyor
Aracı ile gitmek çok daha iyi Başka bir zamanda fiat'a kare plaka verdiler![]()
Kare plaka tek mühür olarak çıkıyor zaten..İstediğiniz bir yerden çıkartabiirsiniz.20 tl civarıdnada fiyatı var..Ben yaptırmıştım..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Civic si a binerken plakaları dikdirtgen götürüp yanlış vermişsiniz bu arabanın orjinalleri öndede arkadada kare demiştim diğer plaka sığmıyo tamponda eziliyo büzülüyo falan bişeyler söyledim hiç itiraz etmediler onayladılar...
Yani iyi niyetle gidip söylersen sıkıntı çıkartcaklarını sanmıyorum.
O zaman plakanın tanesini 16TLden yapıyolardı yani tahmini olarak takipçiyle beraber 70-100 arası bişi tutar 2 plakayı yeniden alman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)