gebze kpss de doğu görevi olarak gozukuomus :D abı varmı böle bıse ya.... yanı bı ogretmen gebzeye atansa dogu gorevı yapmıs oluomus ...... bırınden duydum :D
Printable View
gebze kpss de doğu görevi olarak gozukuomus :D abı varmı böle bıse ya.... yanı bı ogretmen gebzeye atansa dogu gorevı yapmıs oluomus ...... bırınden duydum :D
ders kayıtlarını yaptırdın mı ? bu hafta gelmeyi düşnüyorum bende okula nasıl kalabalık mı ?
yk persembe gıdıcem...bısey yaptrmadm daha
gebzede fıtness ıcın onerebılcegınız bır spor salonu varmı?? kalıtelı bı yer olursa ıı olur..apacılerın takıldıgı mekan olmasn... bır de yıne mutlu kent tarafına yakın olursa ıı olur
valla herkes kafasına göre yorumlar yapmış..heryerin iyisi kötüsü vardır gebzeninde aynen öyle sonucta toplama bi memleket..her türlü insanın olması çok normal sonucta metropolleşen bi şehir gebze ve sanayi devi bi ilçe..dolasıyısıya bunun getirmiş oldugu bazı olumsuzluklar var çünkü insanlar köylerini tarlalarını bırakıp gebzeye geliyorlar..bunların arasında dediğim gibi iyiside var kötüsüde..boşuna sacma sapan yorumlara gerek yok bence.ben 89 yılında geldim gebzeye ve o zamandan beride ne gasp edildim ne darp edildim vs vs.. insan kendini bildikten sonra takıldıgı cevreye dikkat ettikten sonra,veya girip cıktıgı mekanlara özen gösterdikten sonra hiç biyerde hiç kimse bişey yapmaz o insana.sonuçta burası bi metropol burayı anadoludaki bi ilçeyle karıştırmasın kimse anadoluda bi şahirde sabahlara kadar dışarda gezsen bi tane bile gaspcı,tinerci veya ballyci cıkmaz karşına ama bu tarz şehirlerden onu beklemek yanlış.Eger bu tarz bi yerde yaşanacaksa bu tarz şeyleri göze alacaksın..o nedenlede bu tip olayları yaşamamak için kendine dikkat edeceksin,kendini bileceksin...
kesinlikle katılıyorum.takıldığın insanlara dikkat edersen fazla ortam peşinde koşmassan hiç bişey olmaz merak etme.gokhan_M polyanna cılık yapmıyorum post umu iyi oku savunmak istiyorum ama elle tutulur bi yanı yok demişim.fitness için mutlukentte yetiş hocanın salonu var güzel bi salon orayı tavsiye edebilirm..
olum sen naptın yaa:D:D gebzede yerler lan seni:D
şaka bı yana kanka her yerın ıyısı waar kotusu war:D
ereglıdekı gıbı olursa garantı sewerler:D:D:D
sabah bı kalk araba takozda:D
gebze basık arabayla uğraman gereken en sn yer olmalı. düz yolları yok denecek kadar az. heryer çukur. arabanı rahatça koyabilceğin hiç bir yer yok heryer izpark. insanları bi acaip. iş yerim gebzede hergün ordayım :)
Arkadaslar bende yorumlarınızı okudum 25 senedir Gebzedeyim bu zamana kadar Ne Gasp nede Dayak yememişimdir..
Gebzenin insaları genelde saat 8 den sonra disariya cıkmazlar cıksalar bile arabasi olan kisilerde Gendelde Mc e Ve pendik tuzla Civarina giderler..Gebzemiz Güzeldir.. Genelde aracı olan arkadaslar mc de bulusurlar saat 9 dan sonra gazlamalar , hız yapmalar vs.