User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
104 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Gebzeden Kaç Arkadaş Üye ???

gokhan-M
    Misafir
    Alıntı Pug67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tuttum evı falan ya...dedgıım gıbı artık Allah'a emanetim..ben ve arabam...alarm falan taktrmayı dusunuorm kapsamlı bıse...bıde branda alıcam ortcem ustunu napaym
    nerden tuttun bilmiyorum ama bütün önlemlerini al tabi tartışmaya gerek yok evet haklısın ama at gözlüğü takmayada gerek yoktu..bak istersen kanalları kurcala gebzede yine olay oldu kanallara taşındı polis taraf tuttu kavaganın birinde böyle biyer işte gebze polisi bile polis olamıyor bazen..amacım gercek olan bu demek.iyi insanlarda çıkıyor hep kötü çıkıcak değil ya bak bizler varız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mutlukent cıvarından tuttum nasıl ıyımı oralar..sakın bı yer gıbı gozukuordu

gokhan-M
    Misafir
    zaten gebzede oturulabilicek güzel yerlerden biri insanları elittir..meslek olsun dış görnüş davranış hoşgörü bakımından tabi gundisiz olmaz ama rahatsız etmez..mutlu kent mi huzur kent mi? tepeye yakın olan yerleşim yeri huzur kent..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    huzur kent o zmn..mutlu kent bıraz daha asagıda kalıo heralde

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şehir dışında okumak zor. hele böyle biraz sorunlu bölgelere gidiyorsan. bende aynı dertten yakınıyodum geçen sene bu zamanlar egsozunu bağırtmassan müziğini fazla açmassan evinden okula okulundan evine gelir bide mahalledeki yaşlı genç farketmez bayanlara bakmassan hiçbişey olmaz en azından bana birşey olmadı

gokhan-M
    Misafir
    pug67 iyisin yakınsın ev okul arası evinden okuluna okulundan evine..istersen 20dk maltepe bostancı daha kesmedi daha ileriye gidersin tam terside olur tabi izmit v.s gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yk abaza deglm ya muzık zaten acamam aracımda 2 tane kolon var kapılarda sevmıorm sıstem ısını...ama egsozum malesef...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhan-M Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten gebzede oturulabilicek güzel yerlerden biri insanları elittir..meslek olsun dış görnüş davranış hoşgörü bakımından tabi gundisiz olmaz ama rahatsız etmez..mutlu kent mi huzur kent mi? tepeye yakın olan yerleşim yeri huzur kent..
    hemende elit yaptı insanları şaka bi yanada bildigim kadarı ile o taraflarda daha cok memur kesim oturuyo, zaten mah. mah. ayrılıyo kötü yerler

tuzla10,pendik14,kartal20,maltepe25 km, gebzeye yaklaşık uzaklıklarıda böyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıyımıs uzak deılmıs.... buna sevındım gercekten

gokhan-M
    Misafir
    Alıntı sMh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hemende elit yaptı insanları şaka bi yanada bildigim kadarı ile o taraflarda daha cok memur kesim oturuyo, zaten mah. mah. ayrılıyo kötü yerler

tabi olum elit tanıdklarım oldugu için dedim doktor savcı öretmen v.s gibi en azından meslek olmasada görüntü davranış insanlık yeterli bence..hem hatunlarıda iyi PUG67 bakma sen saglamdırlar yeter orası sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tmm o zaman

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar tartısmaya gerek yk...burda kımse gebze hakkında ıyı bıse solemedı...herkesın yazdıgı msj da bı negatıflık var...artık ısım sansa kaldı ne dıyım... kac dk pendık , tuzla , kartal arası gebzeye??
    Alıntı sMh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

aynen bu kadar ister e5 den ister sahilden gel pendikten sonrası rahat..kartal mc e geliyo bazen 41 plakalar gelirsin onlarla birlikte çok fazla uzak değil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mc dedıgınız bu gebzeye yakın olan degılmı yol kenarında ufak petrolun ynnda

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mc dedıgınız bu gebzeye yakın olan degılmı yol kenarında ufak petrolun ynnda
    yok kartal mc den bahsediyorum ben..geniş bi otopark var cumartesi geceleri buluşmalar oluyor..

diğer arkadaşların bahsettiği mc ise köprünün üstündeki mc zannedersem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yk ben koprunun ustundekını demıorm...koprunun ustundekı zaten otobandakı deılmı yaw..ben e-5 dekınden bahsedıorm..petrolun ynnda ??ora degılmı...petrol var dıe hatırlıorm ynnda ama

hakan type-r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yk ben koprunun ustundekını demıorm...koprunun ustundekı zaten otobandakı deılmı yaw..ben e-5 dekınden bahsedıorm..petrolun ynnda ??ora degılmı...petrol var dıe hatırlıorm ynnda ama
    evet kardesim e-5 üzerinde çayırovada.yanlış hatırlamıyosun bp var yanında.

gokhan-M
    Misafir
    PUG67 kardeşim senin söylediğin gebze çayırova-mc olauyor birebir evet bp var yanında bi nevi açık otobüs terminalide denebilirköprü üstü yad altı değil birebir e-5 ankara yönü.. diger arkadaşın söylediği kartal-mc sahilde..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pekı gebzdekı arkadasların toplandıgı yer... cayırovadakı mc mı?

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanın üzerine branda örtücem demişsin, öyle birşey yapma...

Daha çok dikkat çeker, hırısız, kapkaçcısı niyeti bozmadıysa, banko sende bozar... Bu böyle kapalıysa altında kıyak birşey vardır dedirtme...

Alarm muhakkak taktır, "teyip bırakma üzerinde", gizli kontak yaptır birde...
    Ne yerinden gitsin, ne de hırsız için kıymetli birşey olsun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)