her zmaan olduu gibi yine 2 ayda bu telefondanda sıkıldım :D ayrıca bu son versiyonun içine tüküreyim *** gibi telefon donuyo abuk subuk hareketler yapıyo 30 daha iyidi
Printable View
her zmaan olduu gibi yine 2 ayda bu telefondanda sıkıldım :D ayrıca bu son versiyonun içine tüküreyim *** gibi telefon donuyo abuk subuk hareketler yapıyo 30 daha iyidi
Kaan bende hic takılmadı donmadı telefon, v40 kesinlikle en iyisi :)
Ben su formatı atıyım, sonra da blue yapıyım telefonu menuler canlansın :)
hard formatta soft formatta geçici çözümler ya uğraşma gereği bile duymuyorum ben :) bu isle ugrastım için ezberledim artık herseyini telefonların 5800 alt yapı olarak bazı seyleri kaldırcak kapasiteye sahip değil o yüzden tekrarlar :D bundaki en büyük etkende hafıza kartı artık şu kafıza kartından vaz geçmeli nokia std.hafızada 8gb çıkartmalıydı 5800 ı n97de olduğu gibi :D değişme zamanı geldi 5800 ı :D
bu temalardaki renklerden bahsetmiyorsunuz değilmi?:D
yok yau genel kullanım alanlarında secılı olan satır yada ogelerı boyuyo ya hanı.. daha nası anlatabılırım bılmıorum :D
http://img525.imageshack.us/img525/7...7014dz4sg6.jpg
şu mavi rengi diyor işte :D
tamam, benmi yanlış biliyorum yoksa bunlar temayla değiştirilmiyormu sizde? :)
Çok emin konuşuyorsun geçici çözüm diyerek. :) Belki cep telefoncusun ama normalde nasıl windows da anakart vs. değişince format atmak daha iyi ise bundada aynı şey geçerli. Ama telefonu değiştirmek istiyorsan tabiki değiştir.
Hafıza kartı iyidir. iPhone'a yazılım yüklerken telefon kitlenirse içindeki herşey gidiyo. Kitlenmesede gidiyo. Sonra ölü telefonu canlandırıyosun bakıyosun içi bomboş.
Kaan telefondan vazgecmis bence :D
Ben telefona herseyi yükledim, daha hic donmadı.