normal dısı bı durum var sanırım
Printable View
normal dısı bı durum var sanırım
sende bi sorun vardır (:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-...b-tarayicilar/
bu sitede skyfire programı var..birde yama koymuşlar orda yazılan gibi yamayı yükleyince sorunsuz şekilde çalışıyor..
Bilgisayara baglayıp ovisuite ile harita güncelle belki o zaman düzelir ;)
@Ersin
Cihazını hiç güncelledin mi. Üzerinde gelen harita programı internete bağlanmadan çalışmaz. Cihazı güncelledikten sonra Ovi Map programı ve haritasını yükleyince internetsiz çalışıyor.
tamam bırde acık alanda denıyelım bakalım
benimde sorunum var v50 yi günceledikten sonra haritalarıma giriyorum en son açtıgım yeri gösteriyor yeni açtıgım yeri göstermiyor uydu sinyali çok düşük gözüküyor ve garmindede aynı şey oluyo uyduyu arıyor bulamıyor nedendir bu nasıl düzeltebiliriz,
2. sorum telefonla arama yaparken ve gelen aramalara tuşlar otomatik kitlendikten sonra yandaki tuş açma dügmesine basıyorum ekran çok kısa bir süreligine gelip gidiyor tışlar açımıyor nasıl yapabilirim bunu
ovi mapsden tekrar yukledım dısarıda buldu gps i sorun cozuldu :)
Versiyon güncellemesi sonrası saçma sapan hatalar alan arkadaşlar önce PC Suite telefonun tam yedeğini alsınlar. Sonra hard reset atıp içindeki herşeyi silsinler. Sonra baksınlar eski abukluklar duruyormu. Olmadığını gördüklerinde (%80) PC Suite ile yedeklerini geri yüklesinler.
bende de ersinde olan olay oluyo bende yarın bı acıklıkta deneyım bakıım ayarlarını yaptım sımdı hala bulamıodu kapattım .
ev ıcerısınde bulmuyor dısarıda deneyın
şu skyfire çalıştıramadım ayar oldum ya :D
yok ya gene calısmadı :S delı oldum :(