kfc sonrası waffle mideyi bozuyomuş tecrübeyle sabit:D
Printable View
kfc sonrası waffle mideyi bozuyomuş tecrübeyle sabit:D
Benımkı hangı statuye gırıyor :)
ahauah olum hıc tecrube yok sızde he akşam unuttum demeyı Polis soruyor ne iş yapıyorsunuz dıye Tarık dıyorki abi ben ve Erel öğrencıyız benı göstererekte buda kuyumcu dedii film koptu zate bie işin kotusu polislere ağlıyorum benı bırakmak ıcın cıktılar yazma cezda mahçup etme benı zaten ıssızım dıye sonra kuyumcuyu duyunca dırek yazdı zaten :D
ahauha ben cozemedım sımdı senı orda hepımızı sabah namazına goturuyodun sonra gelmış burda don muhabbetı yapıosun :D:D
Esas konuya gelırsekte ben orada Halim Çetın ın yuzunede soedım cok cıddıyetsız bır proje araba ile ilgili modifiye ıe ıgıı fılm yapıcak ama pıyasadakı hıç bir arabadan haberdar değil ekip bir o uc arabayı bılıolar saxo,kango,megane birde cok iddialı bır şahın getırcem sıxe dıyerek ıkı sene oncenın arabası MJU uyu bııyor tabı plakaı soledıler bıze bız dırek arbanın geçmmişini dökunce sasırdılar...
Bence bu işin sonu boş ne fım cıkar ne dızı nede başka bişey ben bunu sezdım bu yuzden bole souyorum..He ama Buğra abininde dediği gibi dun bıze izletilen fragman ve dinletıen sarkı babaskaydı cok ofsayt değildi ama dediğim gıbı bu proje sonuçlanmaz..
Neyse fım ekıbıne başarılar...
ya bu arabasızlığın taaa
traktör ekti trafik çok diye :D
ercan burda tsunami var kıyamet kopuyo dedi :D
onlar böyle diyince benimde işime geldi accuk :D velhasıl kelam gelemedik.
2.000 TL ye kadar 131 arıyorum turbolanacak :D
Eray kopardı bizi ama Halim Çetin bişey anlatıyor Eary lafı donup dolaştırıp trafık yapallımmı bak diyor bılek var bende yurek var dıyor ahuaha :D
Ama bu erkek adam sonra bır telefon çalıyor aynı züğürt aga gıbı ayaklarını poposuna vurarak koşma stılınde eve gıdıyor ahauah :D
ya moruk dün msn de kopardı beni asıl akşam oldu kanka ben 10 dk yokum hanımım gelecek işten yemek yapıp gelecem dedi :D :D :D
Hayvan ya gecen aksam vectra denemesine giderken öldürüyordu bizi :D
Airbag yok, emniyet kemeri yok 220 230 tampon yapıyor :D
Beklentilerin önüne geçemeyecek Bi film çıkacak yani.yorumları okurken genelde anladığım bu.
Bu işin Ehli Adamların Yönetmen koltuğuna oturup,TR'deki En iddaa'lı araçları Hiç beklentisiz Getirmeleri Ve Güzel bir Senaryoyla birleştirmeleri lazım.
Yoksaki Bu film ne tutar Nede Sevilir.
İnşallah Beklentilerimizin ötesine giderde Begeniriz.
senelerdir aynı muhabbet.halim çetin bu filmi yapamaz bizde izleyemeyiz zaten
film için bütçesi bile yok nasıl çekecek anlamadım.önümüze bi sözleşme koydu haftalık 1 milyar 7 hafta sürecek dedi.para film gösterime girdikten 2 ay sonra :)
ben benzin yakacam işi gücü bırakacam film setlerinde sürünecem,arabamın her yerinde kamera olacak vantuzlardan bütün kaporta dalga dalga olacak ama ortada canlı yok :)
her türlü kendine göre yontmuş sağlamda bi sözleşme yapmış ohhh
sen git paranla arabanla rezil ol oralarda.yalan olur bu proje
Cadde Hikayeleri Sinema filmi yazdı12 saat önce
Bu Sloganı Değiştirmek için en az bu slogan kadar etkili bir slogan bulabilirmiyiz..... bunun için bize yardımcı olmanızı istiyoruz...birlikten kuvvet doğar hadi slogan yazalım ve imzalar sizlerin olsun
Halim ÇETİN
Bunu Faccebooktaki Sayfalarında Gördüm Bence Bişileri Değiştirmek İçin Çalısıyorlar :)
mehmett seni sabah namazına goturmeyi dusundum hangi imam alıcak bir de yunus var hoca onu gorse seytan taslamaya gonderir hepimizi onumuzdede yunusu alırız taslar dururuz artık..
6 senelik hort gelsin :D
Az once gazetede haberleri okurken "cadde hikayeleri" diye bir link cikti aklima bu konu ve film ! geldi . Ne oldu bunun akibeti bilen varmi ? :D