ahauha oyle ya bulduğu arabaya ole yapıo gerçi bazen ben arkasından konusuyorum o kadar delikanlı olamadım daha yuzune solıcek kadar :icon_tup: ama olsun sevıoruz onu
Printable View
Beklentilerin önüne geçemeyecek Bi film çıkacak yani.yorumları okurken genelde anladığım bu.
Bu işin Ehli Adamların Yönetmen koltuğuna oturup,TR'deki En iddaa'lı araçları Hiç beklentisiz Getirmeleri Ve Güzel bir Senaryoyla birleştirmeleri lazım.
Yoksaki Bu film ne tutar Nede Sevilir.
İnşallah Beklentilerimizin ötesine giderde Begeniriz.
senelerdir aynı muhabbet.halim çetin bu filmi yapamaz bizde izleyemeyiz zaten
film için bütçesi bile yok nasıl çekecek anlamadım.önümüze bi sözleşme koydu haftalık 1 milyar 7 hafta sürecek dedi.para film gösterime girdikten 2 ay sonra :)
ben benzin yakacam işi gücü bırakacam film setlerinde sürünecem,arabamın her yerinde kamera olacak vantuzlardan bütün kaporta dalga dalga olacak ama ortada canlı yok :)
her türlü kendine göre yontmuş sağlamda bi sözleşme yapmış ohhh
sen git paranla arabanla rezil ol oralarda.yalan olur bu proje
Cadde Hikayeleri Sinema filmi yazdı12 saat önce
Bu Sloganı Değiştirmek için en az bu slogan kadar etkili bir slogan bulabilirmiyiz..... bunun için bize yardımcı olmanızı istiyoruz...birlikten kuvvet doğar hadi slogan yazalım ve imzalar sizlerin olsun
Halim ÇETİN
Bunu Faccebooktaki Sayfalarında Gördüm Bence Bişileri Değiştirmek İçin Çalısıyorlar :)
mehmett seni sabah namazına goturmeyi dusundum hangi imam alıcak bir de yunus var hoca onu gorse seytan taslamaya gonderir hepimizi onumuzdede yunusu alırız taslar dururuz artık..
6 senelik hort gelsin :D
Az once gazetede haberleri okurken "cadde hikayeleri" diye bir link cikti aklima bu konu ve film ! geldi . Ne oldu bunun akibeti bilen varmi ? :D