Yemezler...
Yer yüzünde varolan kazalarda en çok can kaybı otomobillerdedir. Bu sebeple biz bunu bağdat caddesi ve modifiyeli araçlar üzerine bir filmde kullandık mantığını
yemezler...
Printable View
ortam bombaydı ya:D:D:D
eee bombaydı bombaydı birileri birşey yazsa artık
s virajında toplanıldı ortada bir laptop kimsenın izlemediği bir tanıtım videosu izlendı ve gerisi tartışma usulü konusuldu buğra daha detaylı yazar ben goygoy yapıyodum pek ilgilenemedım :D ama facebooktan falan farklı bir video izledik çokkk kötü değildi çokta iyi değildi. mıncıklanırsa bişiler olur belki ;)
daha şimdi girdim eve gidemedim :D merak ettim
bu arada caddeye gitmek istemiyodum ama kırmiyim diye gittim daha girer girmez siftahı yaptım ilk polisi atlattım aracı sakladım. eve dönmek içinde 3 adet ekip arabasından kaçtım topukkkk. caddede harbı fena kontrol var
Bende yeni geldim halen konuşuolardı...
ne olacağı zaten baştan belli, inşallah beklenildiği gibi olur
Bu saate kadar gelmediklerine göre açılım gerçekleşti :)
Buğrada hazır sakallı
kazada ölenleri gömen imam rolünde oynar :):)
Ekip lazımsa intikal edelim mi caddeye :D
wafılımızıda yiyip muhabbetimizi edip geldik gerisi boş:D
waffle güzeldi üstüne su üfff:D
cadde hikayeleri bahane waffle muhabbet şahane :D
evdeyiz :D
şimdi gecenin kritiği şu Halim çetin aklındakini anlattı bizler dinledik yorumlarımızı direk olarak kendisine ilettik .
Projesinin ilerlemesinde bizler izleyip yorumlarımızı yapıcağız tabiki anlattıkları proje gördüğüm senaryonun bir bölümüde onları doğrular nitelikte .
şimdi bu durumda yapılması gereken bu film yada dizi projesi her neyse bu konunun takipçisi olup olumlu yada olumsuz görüşlerimizi paylaşmak.
iyi kötü güzel çirkin demiyorum ama anlattıklarını yapıcaklarsa eğer ozaman pek bir sıkıntı görünmüyor .
Tabi dediğim gibi anlattıkları şekilde bişey izler isek.
Bu slogan olayını sizler için özellikle sordum .
onların tarafından bakıldığında mantıksız değil ama bugün ki konuşmalarımız ile Halim çetin kendisi Vurucu ve güzel bir slogan bulunması ki bu kısmı bizlerin yaratıcılığı ile gelişecek değiştireceğini dışarıdan yanlış algılandığını söyledi .
şimdilik bazı konuları anlattık film ile ilgili sıkıntılarımızı anlattık onlarda bu detaylara dikkat ediceklerini söylediler.
Şuan itibari ile bu sözlerin yerine gelip gelemeyeceğini bu film yada dizinin ilk bölümlerinde yada ilk görüntülerinde göreceğiz ...
Tabi ki gördüğümüzde gene olumlu olumsuz tüm fikirlerimizi paylaşmaya devam ediceğiz .
Ayrıca bir süre önce ATV de fragmanını izledğimiz ve tepkimizi net bir şekilde ortaya koyduğumuz ( corvet ve 997 gazlarken ışıklardaki bebek arabasına çarpıyorlardı hatırlarsınız ) şey ile halim çetinin tek alakasının bu proje ile mahkemelik olmak olduğunu o fragman ve dizi ile bir ilgi alakası olmadığını hatta halim çetinin projesini çalıp yapmaya çalıştıkları için halim çetinin kendilerini mahkemeye verdiğini öğrendik.
Tabi bunun ile ilgili evrakları kendisi avukatından scan ettirip siteye koyduğundaki kendisi bunu yapıcağını söledi kendisine karşı güvenimiz bir nebze daha artmış olucaktır.
Konu genel olarak bu ...
Birde bişi var ki genelde bende pek hoşlanmam biliyorsunuz .
Kişisel saldırı durumu bundan dolayı rahatsız olmuşlar biraz ki bu bizlerede yakışmaz ***** .
Film proje ile ilgili her tür fikir düşünce iyi kötü hiç önemli değil yazın ama şahsı yaralıyıcı şahsa direk hakaret eden mesajlardan kaçınalım sadece bu
Örneğin : Bu proje çok çok kötü bir projedir . (kişisel fikrinizdir sölenebilir )
Abuzer Dartanyan it herifin tekidir.(hakaret alenen aşalama site kurallarınca da yasaktır.)
Şimdi halim çetin in bu gece verdiği sözleri tutmasını bekliyoruz ve bu konuyu takip etmeye devam ediyoruz .
K.Buğra YILDIRIM
Gecedeki en önemli konuşma :
Halim Çetin :
Ben daha dün akşam Bakırköyde trafiği altını üstüne getirdim, bende yapıyorum..
EKEray :
Çıkalımmı ? :hahaha:
bence gecenin en bombası,:D Cem(jamdajoker) senin olayında
O kızı öldürmedi mi ? :hehe: :hehe: :hehe: