karistirmayin black smoke baska bir sey , jacobin olen kardesi baska . sonucta smoke olmus bedenleri kullaniyor . ama gercekten garibanmis jacob'in ikizi :D
Printable View
karistirmayin black smoke baska bir sey , jacobin olen kardesi baska . sonucta smoke olmus bedenleri kullaniyor . ama gercekten garibanmis jacob'in ikizi :D
Ne dizi ya, Jeykıp öldüğünde acımıştı herkes, şimdi de herkes black smoke cu oldu :)
Nası bağlıycaklar bu kadar konuyu merak ediyorum ya..
Saçmalamazlar işallah..
bu ne lan :D ne idi nereye geldi.
son zamanlarda izlediğim en iyi bölümdü diyebilirim:)
bu arada hatırlatayım final bölümü 2 part olacak ilk part pazartesi gecesi yayınlanacak
2saatlik finali pembe dizi gibi izleyecegimiz kesinlesti :D
ever ben de pazar akşamı tek bölüm diye biliyorum
-spoiler-
Beklenen oldu Jack göreve geldi . Jacob artık benim gibisn dedikten sonra bi kaç soru sormasını beklerdm özel güclerim falan filan mı var diye sanki herşeyi biliyormuşcasına bi kafa salladı geçti hayırlısı bakalım ...
--
Pazar günü final 3 saat sürcekmiş yanlış hatırlamıyorsam 4 gözle bekliyoruz artık
bu arada hala dharmanin kurulusu ve alvar hanzo baglatisi hakkinda en ufak bisey yok; bosuna bekliyoruz bence :P
asıl final sinema da olacakmış :soru:
Başka bir sitede birisi böyle yazmış
Alıntı:
3 farklı final sahnesi, alternatif son çekilmiş. Bunlardan yalnızca 1 tanesi yayınlanacakmış. Diğer ikisi ise diziden hemen sonra yayınlanacak olan Jimmy Kimmel adlı bölümde olacak ve tartışmaya açılacakmış.
Abicim diğer alıntı :DAlıntı:
Bildiğim kadarıyla finalden önce 2 saatlik bir özet yayını var. Orda ilk bölümden son bölüme kadar olanları anlatacaklar. Bu tarz bölümleri izlemekten büyük keyif alan ben gibi kişiler bu 2 saate bayılacaktır. Sonra 2.5 saat final yayınlanacak, daha sonra da 1 saatlik bir tartışma programı olacak. Senaristler orada alternatif finalleri değerlendirecekler...........
Alıntı:
ÖNEMLİ HATIRLATMA : Bir sonraki bölüm Lost finali olacaktır ve alışılmış Lost gününde yani TSİ Çarşamba sabahı değil 5 gün sonra, TSİ Pazartesi (24/05/2010) sabahı yayınlanacaktır.
kaynak indivx.org
edit: 2 bölümü birden vereceklermiş :)