how i met your mother'ı damon lindelof ve carlton cuse yazsaydı "anne kim" öğrenemeden dizi biterdi. dedirtecek bir finalle bitmiş olan dizidir.
i love sozluk.sourtimes
Printable View
how i met your mother'ı damon lindelof ve carlton cuse yazsaydı "anne kim" öğrenemeden dizi biterdi. dedirtecek bir finalle bitmiş olan dizidir.
i love sozluk.sourtimes
Şimdi ilk kazada öldüler yani? Oceanic 815'de?
Eğer öyleyse Abraham annene selamlarımı ilet. Madem Jack'in dötü açıkta kalarak uyuyarak can veriyordu adam gibi bir son yapsaydın bari. :D
Bence diziyi %90 erken bitirdiler, çünkü dizi poülaritesini kaybetmeye başlamıştı. Apar topar bitirince de böyle kötü bir son oldu.
Boşu boşuna 6 senemizi vermişiz.
ben daha yeni indirdim izlemesem mi napsam,jack'in kaçı açıkta kaldı die 6 sezon izledik vay anasını be
Dün gece sınavıma çalışmadım,izledim..Bölemi biticekti dedirtti gerçekten,lost a yakışmayan bi son olmuş..Bittiği içinde üzüldüm ama:o
6. sezon başladığında baştan savma oldugunu hissetmiştim finalin berbattı...
Lostun senaristi soruları cevaplamış
http://www.dizimizi.com/haber-lostun...cevapladi.html
O , bu değilde koli bandıyla uçak tamir edip toprak pistten kalktılar ya.....
Kanoyla diğer adaya uçağı patlatmaya giderken. Tekne bir şeye çarpıyor şaşırıyorlar ya...
Bir bakıyoruz bir ceset bir sahne sonra heryer deniz altının yüzen kalıntılarıyla kaplı. Ulan siz kürek çekerken hiç kafanızı kaldırmıyormusunuz kardeşim. Nasıl görmediniz okadar kalıntıyı...
Çarpınca birde şaşırıyorsunuz.
Bir başka sahnede jackin sırtında tişörtünün altında dikdörtgen şekilli mikrofon olduğunu tahmin ettiğim bir obje gözüküyor ya.....
Bu kadar özensizmi çekilir.
Hani okullar kapanacakken yada askerde teskere almadan önceki hafta hiçbirşeyi sallamaz herşeyi özensiz yaparsınız. Son bölümde aynen öyle olmuş.
Diğer konulara kafa patlatmaya bile gerek kalmamış.
Ben de şeye taktım jacob un anası suyu okudu üfledi öyle içirdi , jack e de okuyup üfleyip içirdi jacob , ama jack doldurdu suyu verdi hurley e al iç dedi sadece. Bu kadar basit mi yani ?
Zuhauhauhauhaha
şimdi bakıyorumda Lost triplerine girenler vardı
Eve gidiyorum Lost var
Losttakileri rüyamda gördüm abi
Bende o adada olmak istiyorum yaaaaaa ( ikona canların repliği )
Lost seyretmiyormusun Ezikkkkkkkkkkkkkk
Dvd arşivini aldım abi
Olm bütün sezonları seyrettim cişimi yapmaya bile kalkmadım televizyonun önünden halıya işedim.
Muhauhauahuhauahu
alın size LOST
mayami devamli olarak diskavri çenıl izleyip jazz dinliyormuş :D
Abi saygı duyarım bi dizi izlersin devam edersin 10 yıl seyredersin hobi gibi bişey olur.
Ben mesela keşke seyretseydim diyebilirdim ama neden demedim.??
1. Diziyi seyretmemek sanki böyle dışlanma eziklik durumu doğurdu. İş yerinde bile adam gözleri morarmış sabah kadar kasmış dizi seyredeceğim diye iş yerinde bütün gün lost tripleri.
2. Adam gibi mail atamayanlar bile Teori üretiyordu
3. vs. vs. uzayıp gider.
Yazdıklarım bu triplerdeki insanlar için. :)
Senaryonun bitmiş bir hikaye olduğuna inanmıyorum. 3 sezon biryere kadar getirdiler. Netten forumları takip edip, insanların teorilerini nasıl ters köşe yaparız olayına girdiler... Başardılar da. Sonuç olarak buraya kadar getirip, bitirdiler. 4. sezondan itibaren isteksiz olduklarını belli etmişlerdi. Dizinin geç başlaması ve boş bölümler v.s ama hepimiz teori ürettik o boş bölümlere bile... Gerçeken çok kötü bitti ve hiç yakışmadı LOST'a..
flashforward ın finali efsaneydi:)
şiddetle tavsiye...
yanlız lost bitti,flashforward final yaptı,how i met your mother da final yaptı...ulan ne izlicez biz şimdi:D
Ben Southparkı indirdim Erkin 13 sezon sıkıldıkça izliyorum, tavsiye ederim :)