bitsin de kurtulalım. 1 ay oynar 11 ay tatil yapar, kıçı havada bir dizi. baştan izledik diye katlanıyoruz. zaten çoktandır baymaya da başladı.
Printable View
bitsin de kurtulalım. 1 ay oynar 11 ay tatil yapar, kıçı havada bir dizi. baştan izledik diye katlanıyoruz. zaten çoktandır baymaya da başladı.
1. ve 2.sezon efsaneydi,diğer sezonlarıı da hiç kaçırmadım ama asla ilk 2 sezon gibi olamadılar.6 da zannetmiyorumki olsun.
ben sadece 3.sezonda hayal kırıklığı yaşamaıştım
4.sezon iyiydi bence ama kafaları çok karıştırdılar flash forwardlarla
5.sezonu nefessiz izledim , muhteşemdi ve artık birçok şey yerine oturdu gibi.. 6.sezonu sabırsızlıkla bekliyorum. gelmiş geçmiş en merak uyandıran dizidir bence.. sezon aralarında uzun aralarda insanın canını sıkarlar ama sezon başlayıp bölümleri izlerken her bölümde en az 1-2 kere "lann..bu nerden çıktı ..hasss......" diyince keyfi çıkmaya başlıyo
7saat kaldı :)
Başlasın başlasın , biriktirip sezon sonu izlerim bir nefeste
şimdi izledim derleme bölümü, güzel oldu unutmuşum neler olduğunu.
havaya girdik tamamdır:D
yeni bölüm bu akşam mı yayınlanıcak??? sabaha torrenten çekerim :D
dizinin turkiye haklari dijiturk ustunde oldugu icin direk link degil download sitesini veriyorum:
http://www.forumlost.blogspot.com/
edit by tool
-------------------------------------------------------------
lost 6. sezon 1. bolum tek link . indirmek isteyenler cekebilir .
Keşke Bizim dizi yapımcılarıda izleseler, yaratıcı olsalar artık.
lostun 6. sezonu çok oldu da kurtlar vadisinin bilmem kaçıncı sezonu az mı oldu ?
Bir daha izleyeceğim sanırım.
bitsede rahatlasak artık :D
Uzun zamandır hissetmediğim bir heyecan hissettim.Şükür kavuşturana :)
Fena değildi. Gerçekten hissettiğimse gerçekten bitmesini istediğim. :D
arkadaşlar 1-2 bölümler divxm.com forumunda var.
macera devam ediyor fulll izledik bunuda izleriz
Bambaşka yerlere gitti lost 6. sezonda yeni yeni karakterler çıkmaya başladı korkuyorum bende bi 6 sezon daha gidicek diye :D
ben daha etkileyici bir sezon baslangici bekliyordum aslinda , cokta tatmin olmadim ama yine de guzeldi..
peki bir soru :)
desmond in ucakta ne isi vardi :)
cidden. desmond un uçakta ne işi vardı :D
Lost :p:p:p:p
Haydaa şimdi izledim yine aptala döndüm :D
haftaya kadar kafadaki soru ;
şimdi bu john locke gorunumundeki black smoke un evi neresi ???
4.sezondan sonra bıraktım izlemeyi ama merakta etmiyor değilim
Bence black smoke bölüm başında jacobla konuşan eleman.HEp jacob'u öldürmek istediğini söylüyodu ztn...Muhtemelen jacob onu öldürmüş şimdi intikam alıyo...
bir teoriye göre adadaki zaman yolculuğu sırasında insanların kaderinde ölümün geldiği anlara müdahale eden bir mekanizma.. Mr.Eko nun ölüm sebebini anımsamaya çalışıyorum, bir iki kere ölümden kurtulmuştu , sonunda black smoke Yemi karakterine bürünüp onu ölüme sürüklemişti
black smoke un evi sanırım şu temple.. hani şu sayid in can bulduğu.. o yüzden oranın etrafını tozla çevreledi sanırım oranın sakinleri..
şu heykelin olduğu yer olması biraz zor gibi.. orası su altında kalmış çünkü.. bir de john locke black smoke u takip ederken bi yer vardı hani.. jack in babası kılığındaydı yine black smoke. belki de evi orasıdır. ama bütün hazırlıklar temple da . bizimkiler de orada.. sanırım haftaya olay orada dönecek..
amaaan ...
.ıçmış resmen 6.sezon hiç beğenmedim...
Desmond hep adadaydı ama onlar uçarken orda yoktu...
2 paralel evren olduğu konusunda hemfikirim...
ilk 2 bölüm fena değildi aman aman güzel sabırsızlıkla beklenicek bir sonu yoktu bölümlerin...
bu sezon bitsin 1. sezon dan itibaren tekrar izliyecem...
aynen 2 paralel evren var 2004de ucak düşmedi çünkü enerjiyi açıkta tutmak için kurulan istasyon kurulmadı ki desmontta adaya hiç gitmedi ama 1977 de yaşananlarsa diğer evrende işe yaramadi yani tayfa hala adada....