Babası yolda yürürken gayet gülümseyerek yürüyordu.
Printable View
Babası yolda yürürken gayet gülümseyerek yürüyordu.
Kızın babası bence dibe vurmuş durumda o yüzen etrafında olanların pek farkında değil ciddi psikolojik tedavi görmesi gerekecek uzun yıllar.
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
Şerefsiz yakalansa nolacak ne değişecek giden gitti :(
ya konu başlığını birden cem garipoğlu TAHLİYE oldu diye gördüm fakat hiç şaşırmadım :D
Yakında açılır o konuda:D
http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=77
okudunuz dimi komple ifadesini
Okur Yorumları (11 Yorum)
Sorular tanıdık,yanıtlar çalışılmış...... - 17/9/200917:37
7 ay bu yanıtlara tereddüt etmeden yanıt vermek için yeterli bir süre....Lehine olacak tüm yanıtlar çalışılmış aşikar.Komiktrajik.....03 marttan beri yaşananların hepsi acayip!!!!''^^+&/((**???? Ya da toplumca mutluluk haplarından içiyoruz,tüm bunlara inanmamız için.....
17 yaşındaymış ahahhahahaaa
Tüm Türkiye salak zaten
Hak yerini şöle bulur
cem öldürülür
babası evlat acısı ceker
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın herkese sıralı ölüm versin inşallah
cem tutuklanırken adliye karşısına pankart asmışlar "3milyon euroya satılık kız, müracat süreyya karabulut" diye bana göre bu herşeyi özetliyor...
Aynen öyle , evlat acısı ceken birinin acısını ne 3m euro , ne de öldüren kişinin yıllarca yatması ferahlatır . Çünkü bunun yapan kişi onları göze almıştır , bu durumu ne katilin ailesi anlayabilir ne bizler tam olarak anlayabilirz . Ama empati kurarsak Münever'in babasının düştüğü duruma şaşırmamak lazım .
Münevverin babasına ne demeli
şerefsiz parayı görnce unuttu kızı
Benim şahsi görüşüm o kız öldü artık yok o cem ne ceza alsada ki 10-15 sene deniyor hertürlü yanına kar kalacak istediği kadar hapis ortamı kötü olsun cocuğun ruh sağlığı bozulsun.Bir insanı parcalayan adam zaten normal değildir hapis mapis ona koymaz! Zaten yurtiçinden cok yurtdışında yaşamış cıkınca en en kötü 28-30 yaşında olacak cıkar yurtdışına yaşar gider.Evlat acısı Allah düşmanıma bile vermesin en buyuk acılardan birtanesi ki zamanın silemiyeceği tek acıdır bana göre...Ben munevverin babasına anasına cok üzülüyordum evde annem ananem oturup ağladı ama son zamanlarda babası her kanalda hergün heryerde bağırmalar avukatlara dalaşmalar ona buna tehditler testereler götürmeler gazetecilerin ellerini öpmeler bağırmalar dualar bana cok itici gelmeye başlamıştı.Şimdi yakalandı cem cok iyi oldu ama sevinemiyorum cunku bizim hukuk sistemimizde o cocuk hiçbirzaman hakettiği cezayı alamıyacak...
:ofk::ofk::ofk::Deli::Deli::Deli:
O.c
Cem Garipoğlu, polisle yaptığı sohbet sırasında “Çok pişmanım. Keşke ben ölseydim. Bir anlık bir olaydı” dedi.
İfadeye bak ya hiç tanımadığım adamlar beni hiç bilmediğim bi eve getirdiler nerde kaldığımı bilmiyorum perdeyi bile açmadım arada bi eve yemek getirdiler getirenide görmedim :S O.çocukları bu senaryoya kim inanır... Dar ağacına çıkaracaksın bu şerefsizi öldüreceksin...
Sevinmeyin abicim bu çocuk alması gereken cezanın yarısını bile almayacak görürsünüz
kemik yaşını büyütüp assalar keşke... ;)