Pek sanmam ama İnşallah dediğin gibi olmaz.
Printable View
İstanbul Etiler'de öldürülerek çöp konteynırına atılan Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak 197 gündür aranan Cem Garipoğlu, İstanbul Bahçelievler'de, avukatları ve ailesi tarafından polise teslim edildi.
İstanbul Valisi Muammer Güler, Karabulut ailesine verdikleri sözü tuttuğunu açıkladı.
(hürriyetten alıntı)
adamlara bak nasıl hemen kendilerine yontuyorlar...birazdan emniyet müdürüde çıkar çember daralmıştı demiştik diye..
ne çembermiş arkadaş...
uykusuzda çok güzel bir karikatür vardı..
emniyet müdürü elinde sopa cem garipoğlunun şu çember içinde olduğunu düşünüyoruz diye..çember diye gösterdiği dünya :)
ntv veriyor arkadaslar açın.. Kaya haklısın tespitinde ;)
bundan sonrası daha merak uyandırıcı. Hadi bakalım ne ceza vericekler elemana
ne kadar kalacak içerde?
kaç AY acaba?
Hüseyin Çapkın'da diyor ki; "Aile zanlıyı teslim etmek zorunda kaldı."
Ya ne utanmaz, ne arlanmaz bir herif arkadaş. Bu emniyetin ayıbında bile kendini yüceltecek pay çıkarıyorsunuz ya. Anca bir tarafımla gülüyorum bu rezilliğe. Adam resmen t.şk geçti, alın siz yakalayamadınız ben teslim oluyorum diye. Zorunda kalmışmış, hey Allah ım
salak lan bunlar , adam teslim olmus vali denyosu devlet gorevini yapmistir dio . gittin buldun getirdin sanki .Alıntı:
ZANLI GÖZALTINDA
İstanbul Valisi Muammer Güler, konuyla ilgili olarak açıkalamlarda bulundu.
'Zanlı gözlem altında' diyen Vali Güler, "165 ihbar değerlendirilmiştir.... Devlet sözünü yerine getirmiştir. Bundan sonrası yargının görevi. Türk adaletinden kimse kurtulamaz. Öncelikle konuyla ilgili sıkı takip ve özel yürütülen çalışmalar nedeniyle il emniyet müdürü ve arkadaşlarını kutluyorum. Cerrah ve çalışma arkadaşlarını da kutluyorum" dedi.
Vali Güler, "Faiilin yakalnmasına yönelik İçişleri Bakanı ve Başbakan'ın da takipleri vardı. Zaman zaman bilgi aldılar. Gözaltına alındığı bilgisini onlara da verdik. Polsin yakalama, ele geçirme ve adliyeye çıkarma işi tamamlanmıştır" dedi.
Ailesi tarafından Avukatına teslim ettirilmiştir .
Vali Muammer güler .
bu arada ne entresanki münevver ailesi ile birlikte bahçelievlerde oturuyor....çok ilginç ya adam nerde saklanıyormuş...
bişey sorucam ntv canlı veriyor ancak sadece ses veriyor ....
canlı yayına geçebilmiş bir kanal mevcutmu denk gelen varmı ?
bu itouluiti de aradan cikarmislar :DAlıntı:
77 yaşındaki Hüseyin Üzmez'e 13 yıl hapis cezası verildi.
Bu adam hani yurtdışındaydı aylarca yok rusya yok amerika yok londra yok ermenistan sınırı yok suriye ?öyle ise bu adam nasıl girdi yurda?
hadi diyelim bu adam hiç çıkmadı yurtdışına bahçelievlerde saklandı ? nasıl bulamadınız ya?
bu adam yurtdışına çıkıpda girdiyse çok fena..yok eğer hiç çıkmadıysa daha da fena...
devlete bak...polise bak...emniyete bak..
valiye bak kendine paye çıkarıyor verdiğimiz sözü tuttuk diye adam teslim olmasa yakalancağı yok..
birde diyorlardıki pazarlıklar devam ediyor ?neyin pazarlığı bu..
"Bu Türk Polisinin başarısıdır" dedi Vali Güler. Gülüyorum bende ama neremle.
Bu o.cocugu bebeyi tek basına bi kogusa yerlestirirler, el bebek gül bebek takılır orda...
Normal bi kogusa koysalar daha ilk gece keserler kafasını :D
avukat diyorki :
Emniyeti tebrik ediyorum .
Zanlının çocuk olduğunu unutmadan buna uygun hareket ettiler diyo ...
Evet merhaba çocuk ilan ediyorlar demekki ...
10 kelimenin 9 u tabi o çocuk ..
Tabi o çocuk tranvanın etkisiyle ...
Piskoloklarıda ilgilendiren bi durum tabi ..
hay avukat gibi ...