teslim olmasa ben zaten yakalayacaklarına inanmıyordum çember daralıyor daralıyor dediler adam turkiyede elini kolunu sallayarak geldi teslim oldu ...
Printable View
teslim olmasa ben zaten yakalayacaklarına inanmıyordum çember daralıyor daralıyor dediler adam turkiyede elini kolunu sallayarak geldi teslim oldu ...
Bu dünyanın öteki dünyasıda var millet..
En agır cezayı verseler nolacak, 3*5 sene yatıp çıkacak hepimizde unutacaz, neleri unutmadı bu toplum..
Allahından bulsun..
ne iyi bi insanmısta teslim olmuş yakalanmıstır o pusştt
bu velet ilk sahte haber çıktığında yakalanmıştı zaten... cerraha laf atarken bunlar daha beter çıktı valiyle birlikte..
Süreyya Karabulut sözlerine; "Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek. Ben birşeyi itiraf edeyim bu cinayetin arka bahçesinde suistimaller, hatalar çok büyük. Şimdi Türk halkının vicdanları rahat olacak. Türkiye'nin dönüm noktası oldu bu cinayet, neden çünkü böyle bir cinayet görülmüş veya şahit olunmuş bir cinayet değil. Tabi oldu ama; kesecek gidip Akmerkez'de kahve içecek yok böyle birşey 7 ay bouyunca kan kustum. Ben son yaptığım eylemde kendimi tam ifade edemedim. Yeni gelen Sayın Emniyet Müdürümüz namusunu ortaya koydu, ben de o zaman mutlu oldum. Havada sinek uçuyorsa polisimizin haberi vardır kim ne derse desin. Ama bu teslim olmadı, bu yakalandı. Önümüzdeki süreçte bu ortaya çıkacaktır. Ben zamanı geldiğinde bildiklerimi açıklayacağım, Türk halkı gerçekleri öğrensin. Elimde belge yok ama şahitlerim var. Biz aile olarak gece gündüz çalışıyoruz, dostlarımız o kadar çok çalıştı ki Garipoğlu'nun evinin içinden bile bize bilgi geldi.Ama biz kendimizi ifade edemedik, kelimeler doğru şekilde yan yana koyamadık. Ben yanlış anlaşıldım. Para kızımı geri getirir mi? Ben para alacağım kızımın hakkını arayacağım tabii ki. Allah doğrunun yanındadır kim ne derse desin bu cinayetin arka bahçesinde 20-25 kişi var sadece Cem Garipoğlu değil. Bir de başımıza filmciler çıktı ben kiminle uğraşayım. Kendimle mi uğraşayım, sağlığımla mı uğraşiayım, gazatecilerle mi uğraşayım. Ben tarih vermiyorum önümüzdeki günlerde iddia ettiklerimi açıklayacağım. Basına bir saygısızlık yaptı isem ayrı ayrı özür diliyorum."
Kaynak Haberturk
ya cok büyük dümenler var işin içinde inş ortaya cıkar hepsi
valı acıklama yapıyor suan
FİRARİ ŞÜPHELİ ........
şüpheli ?????
ya bu nasıl şerefsizliktir
insanlarmı bu kadar salak bunlarmı kendini cok zeki sanıyor
hazır gundem degısmısken benzıne mazota da ufak bı dokundurma olur ben cıkayım bari depoyu fulleyeyim :)
ya biraz insan piskolojisinden konuşmasından anlayan varsa anlar bu güler şerefsizinin hal tavrından konuşmasından ne büyük bir yalan söylediğini
NTV izlemek için TIKLAYIN.
kaç ay yatar çıkar ?? 18 yaşından küçük"müş", avukat olan varmı ???
mapusta dötünden dikerler umarım :D
gerçi suçsuz bulunup salınırsada hiç şaşırmam bu saatten sonra
lan 17 yaşında çocuğun o kadar sakalı olurmu ??
Hayyam Garipoğlu sümerbank davasından dolayı hapis cezası aldıktan sonra adam 1 sene boyunca kayıplardaydı herkes yurtdışında sanıyodu fakat kendisi anadolu yakasında bir dairede yaşamış 1 sene boyunca...Yavuz Semerci geçtiğimiz haftalarda yazmıştı gazetede...Amcası cem'ide saklamıştır...
Bu çocuğa belli garantiler verilmiştir yoksa çocuk manyak mı bunca gün sonra teslim olsun...Her türlü çakallığa kafası çalışan bir aile...
Ne olursa olsun iyi olmuş yakalandığı yada teslim olduğu...İnşallah içerde bir temiz döverler piçi...
Ben gerekçeyi çok merak ediyorum,ağzından duymak istiyorum.
çocuk mahkesmesınde yargılanır yaşı küçük oldgu ıcın fazla bır ceza almaz minareyi çalan kılıfını uydurur
benim aklıma farklı bir dümen daha geldi bu 190 gunde cem e benziyen birini bulup onu teslim etmiş olmasınlar sakın :D tv de gosterdiler hacı sakallı modelinde zaten :D
bence deli raporu verirler sonrada elini kolunu sallıyarak gezer eskisi gibi
akepeci olmuş:D
welkan şeriat...iffetsizdi recm ettim :)
18 yaşına günler kala teslim edilmesi büyük tesadüf gerçekten...
Bu 'çocuğun' yatıcağı hapisaneden,alacağı cezaya kadar herşeyi belli olduğuna inanıyorum...
Cem'e mağduru oynatmaya çalışıyorlar,avukat iki lafından biri çocuk deyip duruyor...
Yakanlandı bundan sonraki süreçte çok önemli,inşallah adil bir yargılama olur...
yaştan dolayı 12-24 yıldan yargılanır ve çok sevgili polisimiz yakalayamadığı ve KENDİSİ teslim olduğu ve ağır tahrik altında olduğunu alkollu oludğunu (bunlar çoğaltıla bilir madde bağımlılığına kadar) uzun süren mahkemeler olacağı aşikar kişisel fikrim böylelerine ibret için en ağır cezayı vericeksin ama herşey iç içe girmiş durumda kısaca çok şaşırmamak lazım burası Türkiye...:mad:
Şuanda avukatıyla konuşuyolar.. Yalandan laflar duygusömürsüü peeh..:)
bilmem kaç milyon dolar verip kurtulmasın aman..
iyi olmuş insan kesmek ne demek ya hayvan herif ömür boyu yesin!
o kızın anası babası nolacak yazık! bu ülkede adalet yok arkadaslar
Şerefsiz herif keyfine göre sucuk ekmek felan istemiş...Bide avukatının konuşmasını dinledim ne kadar komik geldi...
Bu zamana kadar tezgahı kurdular teslim oldu yiyeceği cezada cok komik olucaktır.
tek ümidim bu şeref... it soyunun içeride birileri tarafından öldürülmesi yoksa bu ... oğlu ..t ile ilgili herşey çıldırtıcak benı. kanıma dokunuyo bölelerın pırım gormesi.inşallah tez elden brileri temizler bu .........
yarın istanbul emniyet müdürü ve vali istifa etmeyecek. biz yakalayamadık o geldi teslim oldu ama biz yakalacağız diye söz vermiştik demeyecek. 18 yaşının dolmasına 1 hafta kala teslim olan bu insan müsfettesini o hale getirdiği için ailesi yargılanmayacak. büyük ihtimalle psikiyatrik sorunları olduğu için ve çocuk yaşta olduğu için hepimizin beklediği bir ceza gelmeyecek. 197 (yüzdoksan yedi ) gün nerede nasıl kaldın sorusuna piyango çıktığı için ve ailesinden hiçbir maddi yardım almadığı (!) için rahatlıkla cevap verecek kendisi.
sonra sonra belki vali çıkacak diyecek ki ozon tabakası deliniyor o yüzden bu saçı aynı sakalı sadece 4-5 cm uzamış çocuğu yakalayamadık diyecek.
ve herşey 2-3 ay sonra unutulup gidecek..
Turkey welcomes you !
Tezgah çok güzel kurulmuş paranın neler yapacağını görüyoruz...Ben daha öncede söyledim idam kalkmamalıydı.
bilir kişiler konuştu 10-11 sene sonra dışarı çıkması muhtemel diyorlar