kaç ay yatar çıkar ?? 18 yaşından küçük"müş", avukat olan varmı ???
kaç ay yatar çıkar ?? 18 yaşından küçük"müş", avukat olan varmı ???
Grow up! this is just a car
mapusta dötünden dikerler umarım![]()
lan 17 yaşında çocuğun o kadar sakalı olurmu ??
Hayyam Garipoğlu sümerbank davasından dolayı hapis cezası aldıktan sonra adam 1 sene boyunca kayıplardaydı herkes yurtdışında sanıyodu fakat kendisi anadolu yakasında bir dairede yaşamış 1 sene boyunca...Yavuz Semerci geçtiğimiz haftalarda yazmıştı gazetede...Amcası cem'ide saklamıştır...
Bu çocuğa belli garantiler verilmiştir yoksa çocuk manyak mı bunca gün sonra teslim olsun...Her türlü çakallığa kafası çalışan bir aile...
Ne olursa olsun iyi olmuş yakalandığı yada teslim olduğu...İnşallah içerde bir temiz döverler piçi...
çocuk mahkesmesınde yargılanır yaşı küçük oldgu ıcın fazla bır ceza almaz minareyi çalan kılıfını uydurur
et giren yere dert girmez.
benim aklıma farklı bir dümen daha geldi bu 190 gunde cem e benziyen birini bulup onu teslim etmiş olmasınlar sakıntv de gosterdiler hacı sakallı modelinde zaten
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
18 yaşına günler kala teslim edilmesi büyük tesadüf gerçekten...
Bu 'çocuğun' yatıcağı hapisaneden,alacağı cezaya kadar herşeyi belli olduğuna inanıyorum...
Cem'e mağduru oynatmaya çalışıyorlar,avukat iki lafından biri çocuk deyip duruyor...
Yakanlandı bundan sonraki süreçte çok önemli,inşallah adil bir yargılama olur...
yaştan dolayı 12-24 yıldan yargılanır ve çok sevgili polisimiz yakalayamadığı ve KENDİSİ teslim olduğu ve ağır tahrik altında olduğunu alkollu oludğunu (bunlar çoğaltıla bilir madde bağımlılığına kadar) uzun süren mahkemeler olacağı aşikar kişisel fikrim böylelerine ibret için en ağır cezayı vericeksin ama herşey iç içe girmiş durumda kısaca çok şaşırmamak lazım burası Türkiye...![]()
Şerefsiz herif keyfine göre sucuk ekmek felan istemiş...Bide avukatının konuşmasını dinledim ne kadar komik geldi...
Bu zamana kadar tezgahı kurdular teslim oldu yiyeceği cezada cok komik olucaktır.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)