Sabaha karşı gelişen olaylarda gazete sürmanşet çıkabiliyor :)
merak etmişimdir hep :D
Printable View
Sabaha karşı gelişen olaylarda gazete sürmanşet çıkabiliyor :)
merak etmişimdir hep :D
Gazete web ofset makinalarında basılır. Bu makinalar o kadar devirli çalışırki 1 saatte istanbulun istiyacını karşılayacak kadar baskı yapar. Hatta eski türk filmlerinde eski model web ofsetler gözükür..
Muhtemelen büyük şehirleri anlık olay için son baskıya alırlar. Taşra ilk baskılarda çıkar sevk edilir.
Bir web ofset memleketin heryeri bunlarla dolu.
http://www.tks-net.co.jp/jpg_e/CT8200CMCD_e.jpg
herkes içerde hallederler diyor ama kimbilir içerde suan ne tezgahlar dönüyor cezayı merakla bekliyoruz bi 200 günde bu dönem sürer heralde yok adli rapor yok kemik incelemesi yok kıl yok tüy bakalm görecez nolacak herkes öfkeli
arkadaslar biraz once ceza hukuku hocamlada konustuk,konusu gecti.17 yasinda oldugundan,teslim oldugndan,pismanim dedgine kadar bir suru sebepten dolayi 25 yasinda cikar jipine biner yine dedi.maalesef burasi turkiye,icerde hallederler falan isleride hikaye,o parayla icerde kral gibi yasanir
çocuk mahkemesinde yargılanıyor diyordu tv ler kılıfına uydurmasalar teslim ederlermiydi çocuğu
bizim emniyet muduru falanda çıkıp çember daraldığı için teslim etmek zorunda kaldılar diyo :D
çocuk teslim olur olmaz pişmanım bir anda oldu vs demeye başladı bile :)
içeride 25 yaşına kadar koruyabilrler mi acaba bu cem i diğer mahkumlardan..
ozel kogusa alirlar parasi ile degilmi ? zaten bi iki seneye kalmaz bi kilif uydurup cikar.
Sonra , cepçiler kapkaççılar gündüz vakti arba soymalar , bu insanlar nereden cesaret alıyorlar diyoruz.. adam 17 yaşında kızı doğramış resmen. vatandaş çok yatmayacağını biliyor resmen daha mahkemeye çıkmadan
Vahşice katledilen bir canın bedeli için maksimum 24 yıl hapis cezası verilebilecek. Bukadar ucuza yaşıyoruz işte, canımızın değeri bukadar ediyor anca. Hiçbirşey öleni geri getirmez ama bir canın bedeli ya idam yada müebbet olmalı. Şimdi bu şahsiyetsiz şahsiyet diğer arkadaşların da dediği gibi en faz 10 yıla dışarda, kimbilir çıktıktan sonra ne sapkınlıklar daha yapacak. Bunları gördükten sonra gelde hukuğa adalete güven. Kimine ters gelebilir ama kan davası bile daha adaletli geliyor bana böyle durumlar için.
İnşallah şöyle güzel bir koğuşa düşerde, hapisten çıkana kadar her geceden sabaha kadar buna mokako yaparlar.
bu çocuğun yatıcağı koğuş çoktan hazırlanmıştır merak etmeyin...kız öldüğü ile kaldı...
yahu ne 25 yaşından bahsediyosunuz 25 yasında cıkması demek 7 yıl ceza alması demekki bence ole biseyin imkanı yok..
tekrarlıyorum max 3 sene yatar.
hayırlı olsun vatana millete..saklayanada helal olsun istanbulda saklandıysa gerçekten.
ya ne war ıstanbulda saklanmakta havuzlu bır vılladan dısarı cıkmadıktan sonra
ne zaman gordunuz bır evın kapısını polis çalıp kımlık kontrolu yaptıgını ?
veya zıfır zindan camlı bır mercedesı nezaman polis çevirmiş ?
istanbulda saklanmak çokda zor değil bence
Tv de izlerken gördümde aklımda takılı kaldı saç traşı olmus ama sakalları bilerek bırakılmıs acaba o şekilde bi mesaj mı veriliyor bakalım gün geçtikce neler cıkacak.
Kız öldüğü ile kaldı. Gencecik can gitti. Bana sorarsanız tamam çocuğun yaptığı normal değil. Ama basın keşke her katilin, tecavüzcünün bulabilinmesi için bu kadar çaba gösterse. Ayrıca bana göre de çoçuğun ailesi Polis ile anlaştılar ve Polis de biraz olsun bu işten paçayı kurtarmaya çalıştı. Polis'de sanki yapması gereken görevin fazlasını yapmış gibi davranmaya devam ettiler. Ama çocuğun ailesi de güvenlik güçlerini çok iyi ayarlamışlar orası da ayrı.
Ayrıca çocukta psikopat ama ilk veya son psikopat da değil. İyiki yakalandı inşallah faili meçhul cinayetlerin hepsi böyle çözülür ve inşallah da basın hep böyle destek olur.
ıyı saklandıı o kakadar gun aynı evın ıcınde bunalmıstır
vatana hızmete hayırlı olsun
elektriğe zam gelmiş :) tam zamanında gelmiş, kimsenin gözüne çarpmaz :)
bu süreyya karabulut'un çok şey biliyor olması, söylediklerinin genelde çıkması ve kimsenin bu adama gel bakalım nerden duydun bunları konuşup duruyorsun dememesi yada bu adamı engellememesi, kızı berbat bir şekilde öldürülmesine, cesedinin defalarca incelenmesine, birçok özel hayat ayrıntısının açığa çıkmasına rağmen bu adamın ve eşinin fazlaca sakin oluşu, kontrolü neredeyse hiç kaybetmeyişi bir tek beni mi şüphelendiriyor??.. :confused::confused::confused:
Benim de dikkatimi cekti.
Babası Starda...
Annesi Showda...
Kardesi ATVdeydi aynı anda...
Hepsi de gayet sakin konusuyordu, yani 200 gün gecmis olsa da acılar tazelendi bi aglama bi gözleri dolma hic böyle birseyle karsılasmadık...
Annesi ağladı..
Ben görmedim o kısmı kardesi falan cok sakindi.
Kızın mezarından canlı yayın yapıyorlar, adamda bir tepki yok sasırdım acıkcası.
Hangi 24 yıl ya 2 sene bile yatmadan çıkar şerefsiz.
hak yerini buldu
18 in altında oldugu kesinleşirse alıcağı ceza için 4,5 yıldan bahsediliyor,onlar herşeyi hazırlayıp teslim etmişlerdir katili,cocuk çocuk diye yırtınıyorlar kabul ettirmek için çocuk oldugunu,şeyine kadar sakalı var ne çocugu
Babası yolda yürürken gayet gülümseyerek yürüyordu.
Kızın babası bence dibe vurmuş durumda o yüzen etrafında olanların pek farkında değil ciddi psikolojik tedavi görmesi gerekecek uzun yıllar.
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
Şerefsiz yakalansa nolacak ne değişecek giden gitti :(
ya konu başlığını birden cem garipoğlu TAHLİYE oldu diye gördüm fakat hiç şaşırmadım :D
Yakında açılır o konuda:D
http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=77
okudunuz dimi komple ifadesini
Okur Yorumları (11 Yorum)
Sorular tanıdık,yanıtlar çalışılmış...... - 17/9/200917:37
7 ay bu yanıtlara tereddüt etmeden yanıt vermek için yeterli bir süre....Lehine olacak tüm yanıtlar çalışılmış aşikar.Komiktrajik.....03 marttan beri yaşananların hepsi acayip!!!!''^^+&/((**???? Ya da toplumca mutluluk haplarından içiyoruz,tüm bunlara inanmamız için.....
17 yaşındaymış ahahhahahaaa
Tüm Türkiye salak zaten
Hak yerini şöle bulur
cem öldürülür
babası evlat acısı ceker
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın herkese sıralı ölüm versin inşallah