http://img6.imageshack.us/img6/378/sssdq.jpg
Printable View
indi sonunda ama yükleyemedim sinir oldum
direk iso yu rar la klasore çıkarıp setupla kurulum yapılamıyormu ?
dili seçiyorum install diyorum hiçbirşey yapmıyor pc :D
daemon tool ile deniyicem şimdi :D
ya arkadaşlar şu works olayını biri bi tam açıklayabilirmi :D
civic si aldım stage2 modlar sonda bir bölümün yarışlarını sadece si la oynadım, diğer bölüm yarışlarında hep başka arabalar veriyo :D ne yapmaya aldık biz bu si ı :D
ya bide bu ekran nasıl full screen olucak yaw sinir oldum ufak ekranda oynayıp duruyoz :D
Alkollü araba kullanmanın zevkini ancak bu şekilde yaşıyabiliyorum çünkü :D
Works nedir ben henüz keşfetmedim ama bende sinir olmuştum arabaya dünya kadar para harcayıp diğer bölüm yarışlarında başka arabalarla oynayınca ama sonradan farkettim Manufacturer yarışlarını oynamışım bu bağlamda üretici firma ne verirse mecbur onunla oynuyosun bu bölümlerde.
tam ekran problemini buldum arkdaşlar.
SOn zmanlarda en cok şikayet aldığım sorundu bu ekran küçülmesi arkadaşlar oyunun graphics ayarlrında Çözünürlüğü 39 mu ne yani en yüksek yapıosunuz yha daha sonrada herkess onun bi altındaki windowed seçeneğinide grafikle ilgili bi ayar sanıp ON yapmıs grafik ayarlarından windowed'i OFF yapın ve sisteminize en uygun çözünürlüğü ayarlayın oyunu yeniden başlatın...
alıntıdır...
WORKS tüm modifiyeleri yaptıktan sonra yapılan modifiyedir söyle düşünün mini cooper s var hafif modladınız vs en son jcw paketini alıyorsunuz öyle düşünün
ya arkadaşlar oyunu sorunsuz oynayanlardan biriniz crack i paylaşabilirmi. akşamüstü oynadım sorunsuz şimdi oyundan atmaya başladı sinir oldum yaw.
diğer NFS serilerine göre parçalar çok daha güzel.