bence kredi çek güzel temiz sti yada evo alolsuın kredili olsun eğer çok sorun olmazsa ödemede falan içine sineni alırsın
bence kredi çek güzel temiz sti yada evo alolsuın kredili olsun eğer çok sorun olmazsa ödemede falan içine sineni alırsın
körler sağırlar
S U B A R U
ama 35liraya sti değil wrx bile zor. Güzel gc8ler bulabilirsin. Biraz daha limit artabilirse daha üst model wrx yada sti güzel olacaktır.![]()
elindeki paraya arastirip ince elersen gusel 200sx alinir s14 . okadar eglenecegin bir aracki bu saydiklarinin arasinda en eglencelisi . yada yukarda denildigi gibi kredi imkani varsa 10 daha koyup ustune sti bakabilirsin . wrx yada gc8 felan alma degmez .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
valla arkadaşlar 3-4 aydır araştırıyorum.
evo almam hem param yetmiyo
wrx çok istiyodum wrx ci sti cı arkadaşlarım var onlarda mutlaka kenarda köşede paran olcak diyorlar. fatihinde dediği gibi parçası pahalı bakımı pahalı
200sx s13 lerde 10bin TL para harcarsın diyorlar doğrumu yalan mı bilmiyorum hiç 200sx kullanmadım çevremdede tandığım yok.
rx-8gelince 09 model 40th Anniversary sürdüm. öğle böğle sürmekte değil baya bi sürüdm hiç mi hiç haz almadım araba bana çok homo geldi.en yakın arkadaşımda var
kısacası subaru wrx bana maliyetli olacak gibi görünüyo yani bakımı parçası falan, 200sx hiç bi fikrim yok.önden çekiş istemiyorum. hb de istemiyorum
bu gidişle biraz daha para biriktirip s2000 alıcam
STİ yada S 2000
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Kardeş sen paranı biriktir wrx sti bug eye lerden kap bitane tabi bu arada bende para biriktiriyim senin araç için görüşürüz...
e36m3 güzel araba ama ben japondan başka bişey almak istemiyorum eray başkanda e36m3 al demiş ama dediğim gibi illede japon
Type-R ı satmadan şimdide mx-5 leri araştırıyorum eski model ama fazla bi para harcamadan güzelce toplanabilir.
bende de e46 318 war benimde senin tam tersi şeklinde aklım karışık ne zamandır.. e46yı satıyım da typeR falan alıyım sıkarız hemde diyorum ama arkadan itişten de wazgeçmek istemiyorum.. son kararım aynen para biriktirip s2000 almak oldu artık.. 40lıklar yaramaz deselerde gözümü kararttımsende böyle yap bence
bmw e36m3 çok var bide abi ...ama bi 200sx, s2k ne biliyim sti o kadar fazla yok daha sexy geliyor bunlar
saol muratcım ama dediğim gibi S3 bakımı olsun parçası olsun pahalı geldi bana birde dediğim gibi gene bi japon almak istiyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)