+1500, Tokyo Dorifto da iyiydi :D
Printable View
en güzeli 1 başkan siyah si coupeler ne öle yaa aaah aah :D
burda FF yapımcılarına sesleniyorum :D swap yapın rolling yapın type r cupra m3 başrolde olsun :D
O tokyo drift hayatımızı kararttı ya :D
ashashahsa
FF5 te
Vti VS RS
TypeR VS Cupra
:D Gişe rekoru kırar sinema çıkışıda kavga çıkar :D
Abi zaten FF4 diye izlediğimiz film aslında Tokyo Drift'ten önce geçiyor.
Yani FF1,FF2,FF4,Tokyo Drift diye sıralanması gerekmekte. Çünkü biraz dikkatli izlediyseniz 3. filmde Han rolündeki arkadaşımız 4 te de oynuyor ve replikler falan zaten açıkça belirtiyorlar.
Bana sorarsanız tüm konu iç içe bir film olur gibime geliyor. Rom, Dom, Brian, Tej vb. hatta belki de Carter'ı bile koyabilirler. Çokta güzel olur senaryo güzelleştirilirse.
Tokyo drift güzeldi bence ilk 2 seriyi şimdi izleyince çok garip geliyor efektlerin yapaylığı yüzünden.TD teması değişik olunca daha çok ilgimi çekmişti. Diesel abi de sonda gelip karizmasını koymuştu.http://www.youtube.com/watch?v=yNG3pU6aBQ0
dındındındın dın dın dın dın :D
Yeni filmde chet ismeti de bekliyorz :D:D
ilk filmldeki supra vs ferrari sahnesini istiyoruz :P
1 en guzeli idi işallah 5 de guzel olur
bence tokyo drift hepsinden güzeldi,telef etti hepimizi,önden çekiş arabamla her köşe başı el freni çekmeye çalıştım, RWD arabaların satışı patladı,herkes 200sx kovalamaya başladı,şahin ler donut şovlara başladı :) 1. filmin bıraktığı etki ise diğer arkadaşların dediği gibi o zamanlar o tarz modifiye ekipmanlarının veya arabalarının ülkemizde bulunması çok zordu,şimdi oturun seyredin size eski tadı vermiyecek.Ama tokyo drift daha çok japonyada bilinen bir sporu resmen bütün dünyaya ezberletti.Herkesi etkilemiştir eminim ki.Tokyo Drift tek olur bu ankette bence :D
bana kalırsa tokyo drıftın bıttıgı yerden baslar, çünkü tokyo drıft 4. bölümden sonrakı bır zamanda gecıyordu hatırlarsanız dom son sahnede bır amerıkanla gelıordu ve 4. bolumde oynayan han ısımlı vatandasın arkadası olarak dk ıle yarısmak ıstemıstı, bundan dolayı eger 5. bölüm çekılırse tokyo drıftle mutlaka baglantısı olur