valla buysa yaptırmaya gerek yok bulursun hemen hemen her yerde ama eyup te camının oralarda cok daha uygun bulursun cektıkce rengı ıyce koyulasır bı bak bulamazsan ben alır yollarım sana
Printable View
valla buysa yaptırmaya gerek yok bulursun hemen hemen her yerde ama eyup te camının oralarda cok daha uygun bulursun cektıkce rengı ıyce koyulasır bı bak bulamazsan ben alır yollarım sana
arkdasn gösterdği kukadır.bu sekilde ve kızarmıs sekli satılıo.kahverengisi diosan oda var sarısı diosan oda var.10 lira civarı bi fiyatı var hemen hemen heryerde blursn:)
Cem beyazita giderken Corlulu ali pasa medresesi var hemen orda sokakta bir suru dukkan var bulabilirsin sanirim orda.baska guzel kaliteli tesbihlerde var kehribar vs bulabilirsin.
Arkadasının durumu ıyı bırıyse normal tahta zannettıgın tesbıh yılan agacından olabılır ve oyleyse bıraz pahalıdır :)
resim atsan daha rahat yardimci olabiliriz
Yav arkadaşlar bende taa yılllar önce bi tespih almıştım babamdan ama kaybetmiştim adını nedir bilemiyorm ama tam olarak tespih deil . Anlatmam gerekirse 2 cm e 3 cm tahta diktörtgenleri yatay olarak üst üste koyup her 2 tarafından ip geçirilerek birleştirlen bişeydi ogun bugundur arada ararım ama ismini bilen bulamadım daha bir bilen varsa çok sevinirim.
http://img2.imageshack.us/img2/9724/...70dehkrt48.jpg bu tarz bişiymiydi
vallahi buna yakındı kardeş mantık tam olarak bu ama sadece düz dikdörtgenler adını da sölersen 10 numara olur :)
balık tesbih diye biliyorum ama ben:))baska bısıyde olabılır adı ama bı tesbıhcıye anlatırsan haleder
anladım kardeşm ben yine bi araştırayım çok saolasın yardımcı oldun:)
yarın ben de ugruycam bakarım bende
Gurko kapali carsida bi dukkan biliyorum ordada buluruz muhtmelen ;)
kapalı çarşıda bulma ihtimaliniz çok yüksek ama değerinden çok daha fazlasını istiyolar