tercihlerde almanya olmamması çok saçmaaaaaaaaaaaaaaa almanya
Printable View
tercihlerde almanya olmamması çok saçmaaaaaaaaaaaaaaa almanya
Umarım yeni bentley den yada jaguardan yada RR dan bahsetmiyorsundur. Bunların hicbiri artık ingiliz değil. Evet mg ve roverlardan bir tane bile akıtmayan kokmayan gösteremezsin ama mazdalardan ve z3 lerden akmayan bol miktarda gösterebilirim. İngiilizlerin en taktir ettiğim arabalarından biride seven zatten!!!
Bu arada ingiliz bir arkadaşımın bir lafı var en iyi ingiliz üretimi otomobil japon nissan micra dır diye :D
Haa unutmuşum Jaguarında cabriosu var en sevdiğim ve aşık olduğum modellerinden bir taneside E type cabriodur...
Kime göre neye göre ;)
Bize göre İngiltere aslında çoğu stock ve fabrikasyon ürünler anlamında ingiltere
Tabi konunun amacı otomobil üreticileri mi, yoksa araba ürünleri ve otomobil konusundaki toplumsal izlenimi ve potansiyeli mi ?
yahu biriniz bile ARABA kelimesine benim gibi irkilmiyormusunuz ?
Otomobil bakınız Otomobil ....
Ben kesin takıntılıyım .....
Otomobildir olması gereken ...
Araba dedğinde kavram farklı Geniş ...
At arabasıda arabadır ...
Ama aslında araba OTOMOBİL değildir ...
O nedenle araba dememeliyiz diye düşünmekteyim ...
Tamam doğrudur kendi aramızda ''senin araba noldu '' yada ''senin arabanın üstünde neler var '' gibi kelimeler kullanırız ancak yazarken bu tip kelimelere dikkat etmeliyiz ...
Örneğin foruma konu açarken ''Sizce ARABA konusununda En iyi ülke ?'' sorusu yerine ''Sizce Otomobil üretimi konusunda en iyi ülke ? '' demeliyiz ...
Türkçe'miz çok güzel bir dil lütfen kaybetmeyelim ...
evet abi orda haklısın başlıkta Otomobil daha düzgün bir cümle anlayışı sağlıyor
en iyi fanatiklik bizde o kesin..
otobil üretiminde en iyi ülke ? biz olmadığımız kesin oyuzden düşünmeye bile gerek yok bence
amerika bence sakin bir şehrine gitmiştim (NY tan sonra baya bi sakindi) orda bile neler neler vardı kiraladığım araç bile 2009 model 3000 cc lik bir nissan dı :)) depo fullleme 40 dolardı ee dolayısı ile sanayi gibi biyere geldiğinde heryerde motor sesi homurtular kulakların pası gidiyor.