arkadaşlar bakın kalma sorunu olmadan önce ben ordaki dostlarımdan parca alıp birebir görüşcektım akşamda evde 10 gibi olcağımı söledim ben özgür gibi evdekılerle sorun yasamak istemem dolayısıyLa aksam üstü en gec 6 da cıkalım İST geri dönelim..
Printable View
arkadaşlar bakın kalma sorunu olmadan önce ben ordaki dostlarımdan parca alıp birebir görüşcektım akşamda evde 10 gibi olcağımı söledim ben özgür gibi evdekılerle sorun yasamak istemem dolayısıyLa aksam üstü en gec 6 da cıkalım İST geri dönelim..
şimdi gidilicek araç nedir 1 kişilik kontenjan varmı gelmek istiyorumda ankarada işimiz var ve bu kadro kaçmaz:D
arkadaşlar şu 12 olayını akşam 6 gibi yapın hepimiz evlerimize yüzümüz kalmadı zaten gece yarıları dönüyoruz her gün ben gece dönüyorum bide hafta sonu bunu yaparsam :s
Arabayi memet kullancksa 2saate warmadan ankaraya warirsnz :d icmeyede grk yok bi kasa bira icmis gbi yapio ztn :)
tmm anlaştık teşekkür ederim:)
Yarın görüşmek üzere :)
tühh bende size parlement gazinosundan yer ayırtmıştım Ankara' nın ünlü kızlarından Dilek ve Tutku sizin için oynayacaklardı :D
ya ak varya bi hastaneye gittim başı boş bıraktım sizi hemen coşmuşsunuz.....
yarın sabah 6-6,30 gibi yola çıkıyoruz takribi 10 gibi ankarada oluruz akşamda en geç 7 gibi ordan çıkılır 10 gibi burada oluruz.
benim canımı sıkmayın hastayım zaten ayar etmeyin beni :D
olm nedesin sen yaaa bak tek kaldım kılıbıklarla hahhahhahhhaha :D:D:D
kanka şimdi sulhi ile görüştüm cem abide ok kılıbık kelde :D
olum kundakta bebeğin var ankarada kalmaktan bahsediyosun :D
yukarıda ki programa herkes ok moruk sıkıntı yok geldim çözdüm ve gidiyorum :D
msn e gel mustu :D
hadi gelmiomusunuz:D
süprüz yapsammı :D