Kolaj bölüm hayırlı olsun :D
Printable View
Kolaj bölüm hayırlı olsun :D
biri Atv ye gecerken en azından artık her hafta izliycez demişti sanırım onuda yalancı cıkarttılar bencede yazıklar olsun aynen netten devam izlemeye pis herifler yaa
yaaaa yeter artık yaaa bu ne anasını satıyım 2 hafta arka arkaya veriyolar diye 1 hafta niye boş bırakıyolar hay sizin gibi kanalın ben .....
dizi heyecanını yitiriyor artık bence.....birde bu şekilde salak aralar yüzünden hepten kopuyoruz konudan....ezel efsaneside bu kadarmış geçmiş ola..........
En büyük yanliş showda devam edecekti dizi avt yi hiç sevmiyorum izlememde ezel sayesinde izliyordum onuda birakacam gibi
2 haftadır seyretmiyorum buda turşuya bağladı artık. İlk zamanları ne güzeldi halbuki.
Zaten yaz geldi....
Balkon spec...
Mangal+Rakı+B.çekmece manzarası
Zen biraz zor yakarsın mangalı o sitede.
edt= balkonları görmedim barbekü varsa olur tabi.
atv'yi avrupa yakasıyla sevdim o bitince daha da sevemedim :) ezel'de traşa bağladı. speed abininde dediği gibi geçmiş ola..
Sıkıldım artık böyle 1 hafta ara vermelerinden..Daha izlemiyorum isyan bayragını çektim
Niye yakamayayım ki ? Lav taşlı mangalım var :icon_tup:
http://www.sahibinden.com/tuplu_mang...XQQdisplayitem
Aha bundan... Koku duman rahatsızlık yok :icon_tup:
Abi mangal diyince ştandart aklıma geliyor ben nerden bileyim lav taşlı mangalı nasıl peki kömür gibi tatlı oluyormu bu mangallarda. Tavsiye edermisin.
tükürecem dizisine haa atv bokunu çıkardı.. protesto edip izlememk lazım. gece falan netten izleyecen ratingleri düşecek götleri tutuşacak..
senaritsti beyin kanaması geçirmiş diyolar ama nekadar doğru bilmem
ezel yok türk malını izleyelim :D
bu hafta eski bölüm mü var?