bi de dio ki toraman bişey abiye sende görünce çok seviceksin dio puahahahahahahahahaha :) gerçekten ülkemizde böyle eğlenceli dizilere ihtiyaç var
Printable View
Ezel'den kötü haber
Ezel dizisi geçen hafta yayınlanamıştı, Yiğit Özşener son durumu açıkladı
“Ezel”in Cengiz’i Yiğit Özşener, senarist Kerem Deren’in beyin kanaması geçirmesi nedeniyle diziye bir süre ara verdiklerini söyledi. “Şu an ara verdik ama en kısa zamanda başlayacağız."
ama devam etceklermiş hem onlar icinde ii oldu ezel kötüleşmeye başlamıştı belki senaryoda değişiklik yapıp yine heycan katarlar:D
yinemi yok yaw
dün reklam çıktı aha yaırn tam yeni bölüm var derken bir baktım kolaj
Diziyi unuttu millet yayınlamamaya devam etsinler.Bende artık izlemiyeceğim bokunu cıkarttılar.
her hafta birine bişi oluyo biri beyin kanaması geçirio birisi domuz gribi oluyo.
Evet ezel yine yok..Sogudum artık
İzlemeyecegim..Benim gibi binlerce izleyici kitlesi kaybetmişlerdir.
İyi yoldalar böyle devam..
Forza TÜRK MALI :D
Türk Malı .. izleyin mutlaka :D
İyice isin tadını kacırdılar.
yok mu bu hafta da :beuj:
bindikleri dalı kesiyorlar:icon_wack
yaw bırakın ezeli dizeli... tuncel kurtiz ve kenanla millete izletiriz diye işin cılkını çıkardılar..
Ezel ne zaman ekrana dönecek?
11:35 | 05 Nisan 2010
Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Tuncel Kurtiz, Cansu Dere, Barış Falay ve Yiğit Özşener’in paylaştığı dizinin yeni bölümün yayınlanacağı tarih belli oldu.
Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Tuncel Kurtiz, Cansu Dere, Barış Falay ve Yiğit Özşener’in paylaştığı, sezonun en çok konuşulan dizisi “Ezel”, 11 Mart’ ta beyin kanaması geçiren 38 yaşındaki senaristi Kerem Deren’in rahatsızlığı nedeniyle zorunlu tatile çıktı.
Anevrizma nedeniyle kanama geçiren ve ameliyat olan Deren bir hafta hastanede yattıktan sonra taburcu oldu. Sağlık durumu iyiye giden Deren hemen çalışmaya başladı ancak yeni bölüm yetişmedi.
Bu akşam da yayınlanmayacak olan dizinin iki haftalık zorunlu tatili haftaya bitecek.
Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/ezel-ne-z...39/default.htm
Su arka sokaklar denen salak dizi bile her hafta yeni bölüm yayınlıyor, bi de ezelin karsısında duruyor ezel basladıgı günden beri.
Helal olsun adamlara :D
türk malını izleyin :D :D
bir kabak tadı veren dizinin daha sonuna geldik.
dun aksam ice age-2 vardi :D
ptesi yeni bölüm varmış sanırım