babbacııınaa...
Printable View
babbacııınaa...
hassssssss........ tir ulan yazık kıza be
baskıııııııııın var :D:D
abbooovvvv çok fena yine :D
senarist kendine geldi sonunda :D beyin jimnastiği yapalım
oha ezel çoşmuş bu bölümde
ezel coştuda bahar fena bastı:D
Bann diye buna derler :D
http://i.tmgrup.com.tr/sbh/2010/04/2...1721830198.jpg
İsmail Cem anısına düzenlenen 'İsmail Cem Televizyon Ödülleri' oldukça renkli geçti. Dizilerin oyuncu ve yapımcılarının tam kadro katıldığı törende; 16 dalda aday gösterilen 'Ezel' dizisi dokuz ödülün sahibi oldu
Bu yıl ilk kez düzenlenen 'İsmail Cem Televizyon Ödülleri' Antalya Mardan Palace'ta yapılan törenle sahiplerini buldu. Kültür Bakanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından merhum İsmail Cem anısına; televizyon dizileri, programları ve çeşitli yapımları ödüllendirmek amacıyla düzenlenen yarışmanın açılış töreni öncesinde, ünlü isimler kırmızı halıda yürüdü.
"NE BÜYÜK ŞIKLIK..."
Ödül törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, İsmail Cem'in eşi Elçin, oğlu İhsan Kerim Cem, kızı İpek Cem Taha ile; ödüle aday gösterilen dizilerin oyuncuları, ekipleri ve televizyon sektörünün temsilcileri katıldı. Burcu Esmersoy'un sunduğu törende, ilk olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün görüntülü mesajına yer verildi. Gül mesajında; İsmail Cem'in her bakımdan kendisini yetiştirmiş farklı bir siyasetçi ve kültür adamı olduğunu söyledi. Geceye, 16 dalda aday olup dokuz ödül alan 'Ezel' damgasını vurdu. 'En İyi Dizi Drama Oyuncusu' ödülünü alan Kenan İmirzalıoğlu, "Bu ödül beni çok onurlandırdı ve duygulandırdı. Bu ödülü oyuncu arkadaşlarım adına alıyorum" dedi. Aynı kategorilerde Kenan İmirzalıoğlu ile yarışan Kıvanç Tatlıtuğ'un, İmirzalıoğlu ödül alırken onu ayakta alkışlaması ve "50 kez ödül alsa, 50 kere alkışlarım" sözleri büyük takdir topladı. Tatlıtuğ'un bu jesti karşısında çok mutlu olduğunu dile getiren İmirzalıoğlu da şunları söyledi: "Ne büyük şıklık değil mi... Sağ olsun. Kıvanç'ın bu tavrı bizi sürekli karşılaştıranlara en büyük cevap olacaktır. Kıvanç, işini çok iyi yapan, işine önem veren bir meslektaşım. İki yıldır çok başarılı performans gösteriyor. Bundan sonra da çok daha iyi işler yapacağına inanıyorum. Televizyonun, Kıvanç Tatlıtuğ gibi yakışıklılığıyla kendini izlettiren oyunculara ihtiyacı olduğuna inanıyorum."
ÖPÜŞME TAÇLANDIRILDI
'En Unutulmaz Sahne' kategorisinde de Cansu Dere ile İstiklal Caddesi'nde öpüştüğü sahneyle ödüle layık görülen İmirzalıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "İstiklal Caddesi gibi kalabalık yerde bir sahne çekmek çok zor, öyle bir öpüşme sahnesini çekmek çok daha zordu. Ama bu sahne taçlandırıldı. Bu ödül, bütün yorgunluklarımızı aldı..."
sabah
silmiş süpürmüş :D birazdan izleyeceğiz
evet sildi süpürdü ödülleri ezel
Bu fragmanlara inanmıyorum artık,hep tersi oluyor..Birazdan Bahar kayın bende aranıza giricem derse şaşırmam:D:hahaha:
Şİmdi özet adı altındaki tekrarı versinlerde yenı bölümü izliyelim..
bu azad ne güzel ya :D
şebo kahveyi verdiği bölümde neydi öyle ya....
muhteşem dörtlü ya eyşan-bahar-şebo-azad
Cengiz felç oldu :D