yaa bide haftaya arefe die vermezlerse ::S
Printable View
yaa bide haftaya arefe die vermezlerse ::S
şeboyu çok sevdik. o olabilirmi ki. ayar oldu zaten tefoya. süit falanda aldı :P
Aglatti...
Dayı bana en kötüsünü öğret dayıı :)
son sahnede ne oldu ? kaçırdım reklamdan sonra :D
dayııı bana yanlamayı öğret dayııı
izlediğim en patates bölümdü hiçbişi olmadı boşa syrettik
vay be bence fena bölümdü.bu dizi resmen benle t.şak geçiyo ya ters köşe olmaktan nevrim döndü :D bu bölüm deilde geçen bölüm 4 kere üstüste ters köşe oldum :D bence hain eyşan olabilir.olmayadabilir.kısmet :D bide bu cengiz le ömer aynı dayıyla kenan gibi.onların arasını da bi kız bozmuştu.o eski zamanları gösterdiğinde şarkıcı kız varya.kenan onu dayı dan çalcak bence cengizin ömer e yaptığı gibi.belki burasını herkes biliyodur ama ben yeni çaktım köfteyi.
eyşan bence de...
evvelki bölümlerde kiralı katil temmuz muydu neydi adı, eyşan kenan bir arada konuşurken çok dikkatli olmak lazım vs muhabbeti olmuştu, yine bu kiralık konuşurken hainle dikkatle ilgili birşeyler söyledi...
bahsimi eyşana yatırıyorum:D
bence eyşanda değil, cengiz de değil.
çünkü dizinin anafikri zaten bizi şaşırtmak. her seferinde ters köşe yapıyolar bize.
bu bölümde de dikkat ettiyseniz eyşan dayının yanına gidiceği zaman ezel "bende gelicem" dedi
cengiz de "dayının yanına ben gidiyim" dedi tam böle arka planda dayı ezel konuşmasında "hain benim yerimi bulmak isticektir" derken. Yani bilerek bize cengiz veya eyşan diye düşündürtmek istiyolar ki sonunda dumur olalım die. Bu tür dizilerde hep en beklemediğin kişi çıkar yoksa zaten çok bariz olur sonuç.
Bence azad çıkıcak hain. Mantıken öle olması lazım ama neden azad derseniz sebebini bilmiyorum sadece onun çıkması lazım ki onların bizim düşünmemizi istediği şeyin tam tersi olsun.
azad tabancasını ali den aldığını söledi belki de yalan attı ben alinin tabanca verdiğini görmedim ona
bu azad, dayının öz kızı değil miydi? niye hain olsun?
Hayin geceler :D
Geceler Şahitsiz :)
tevfik veya azad diyorum.
bu dayı küstü ezele nie barıştı.. dayı haindir belki :)