acikliyorum hayin benim ben soledim yerlerini hatta caydada karbonat vardi diezel o nedenle ya yerim cayini bakisi atti hahahahahah
ahhahahah: kotu adam gulusu :D
Printable View
acikliyorum hayin benim ben soledim yerlerini hatta caydada karbonat vardi diezel o nedenle ya yerim cayini bakisi atti hahahahahah
ahhahahah: kotu adam gulusu :D
hmm zaten ben senden şüpeleniyordum! derin kaynaklardan aldığım bilgilere göre fatmagül e olan grup olayında sen organize etmişin ! ilk başta istanbul park ta yapıcakmışın ama Bernie Ecclestone ile anlaşamamışn oda tutturmuş illa bende oynicam oynicam diye anlaşma yatmış doğrumudur ???
şimdi hatırlarsınız.
1.sezon finalde poker masasına.
dayı aliyle geliyo azad ta onların yanında. yani azad ta ali de degil.
sebo cengize patron diyo. cengiz parayı nerden buldu ? cengiz olabilir!
tefo nun arası bozuk seboyla. seboda bi pustluk var yaniii... tefo ezelle..
masa da dayı ezele surat asıyo, ali tefoya kotu bakıyo, cengiz aliye ortak gulusu atıyo :D
sonra ıcerı eysan gırıyo kb nin hatunu... ama ezelle gene gulucukler ıcındeler ??
tabıı bı forum sakınının dedıgı uzre. gosterdıklerını dusunmemızı ıstıyolar. bunların tersını de dusunmek lazım.
ezel gurupta kendı kostebegını yarattıysa. temmuzu oraya getırmek ıcın kb ye bılerek yer bıldırıyosa. dayıyıda oyuna katıyosa...
hatırlarsanız sezon fınalınde hazırmısınız oyuna dıyıp bıtıyodu.
ezel harbı ıyı oyun hazırlamıs... bence. kendi iskelet ekibinden o 4 luden bı oyun yapıyo.
hatırlamak ısteyenler. 33.bolum 6.kısım. :D
bence hayin yok oyun var.
Bayramda Ezel keyfine ara vermek zorundasınız…
Ezel’de bir hain var ve bu sebeple yeni bölüm büyük bir merakla bekleniyor.
Bayram dolayısıyla iki hafta ara verilen dizide hainin kim olduğu 22 Kasım pazartesi akşamı öğrenilecek.
Şimdi herkes, “Ezel’in affettiği arkadaşlarından hangisi Kenan Birkan’ın adamı” sorusunun cevabını arıyor.
Kız kardeşi Bahar’ı Ezel’in öldürdüğünü sanan Eyşan mı?
Eyşan’a hâlâ âşık olan ve evliliğinin bitmesini istemeyen Cengiz mi? Yoksa Ali mi?
güzel bi bölüm gelirde beklediğimize değer inşallah
Monte Cristonun çakması dedik, Şöyle dedik böyle dedik. Ama Vallahi helal olsun, her hafta başka bir uçuklukla çıkıyor karşımıza dizi. Ben boşuna senarist ne içiyosa Bende istiyorum demedim :)
reyting tavan yapar bu bölüm:D
abovvv :D hadi versinler şu bölümü ya :D
Ben mi yanlış anladım yoksa hepsi mi ????
p.tesi olsun artık :D
ya bu hafta yoktu dımı ?
güzel bir bölüm olucak gibi :)
Hain cengizdir ya :D
Hepsi kalktı masadan ne iş ya çorba oldu iyice:D
hain dayı :D
bence hayin dayı deil. ama dayi converse liyi ayarlamıs olabilirmi ?
bide sole bisey var. converse li seninle calıscagımızı sanmazdımmı dedı calıstıgımıza mutlu oldummu ne dedı tam hatırlamıyorum. aliyle konusuyodu sankı?
yada dayı..
dayı haın olamaz cunku ayakları tutmuo adamın nasıl kalkcak masadan :D
son fragman gayet iyiydi...
bgn Ranthor a da izletcem:D:D:D